Obavijesti

News

Komentari 70

Vozač šokiran: Od provalije ga je dijelila samo zaštitna ograda

Vozač šokiran: Od provalije ga je dijelila samo zaštitna ograda
7

Zbog olujnog vjetra za sav su promet zatvoreni autocesta A1 između čvorova Sv. Rok i Maslenica i Tuđmanov most u Dubrovniku, a prekinut je i zračni promet

VIDEO

Zbog jake bure, u subotu oko 20 sati prevrnuo se kamion na prilazu Paškom mostu. Vozač nije ozlijeđen, ali je bio u šoku jer ga je od provalije dijelila samo zaštitna ograda, javio nam je čitatelj koji je snimio fotografije. 

Snimio čitatelj

Zbog olujnog vjetra za sav su promet zatvoreni autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica i most dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku i u prekidu su neke katamaranske i trajektne linije, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK), koji upozorava vozače i na zimske uvjete u Lici.

Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene otvorena je samo za osobna vozila. Na brzoj cesti Solin-Klis (DC1) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

PIXSELL

Zbog zimskih uvjeta u Lici je zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu.

U prekidu su katamaranske linije Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Korčula-Hvar-Split, Jelsa-Bol-Split i Mali Lošinj-Rijeka i trajektna linija Sumartin-Makarska.

Olujna bura prekinula zračni promet u Dubrovniku

Olujna bura na dubrovačkom području poremetila je ne samo cestovni, nego i zračni promet -  jutrošnji let iz Dubrovnika za Zagreb otkazan je, a u zračnoj luci kažu da niti za poslijepodne prognoze nisu dobre.

Putnici koji su jutros trebali zrakoplovom otputovati za Zagreb iz Dubrovnika, prebačeni su u Split.

Zračn luka Dubrovnik

- Ne znamo što će biti s letovima popodne, ali prognoze nisu dobre. I jučer su letovi bili otkazani zbog vjetra, rekao je dežurni dispečer u Zračnoj luci Dubrovnik.  

Meteoalarm je za područje Dubrovnika i okolice izdao narančasto upozorenje, a prema prognozama Državnog hidrometeorološkog zavoda današnje temperature će biti od 2 do 7 stupnjeva Celzijusovih uz jaku do olujnu buru. 

 Vjetrovitom vremenu prethodilo je nekoliko dana s jakim pljuskovima, uslijed čega je došlo i do zamućenja vode s izvorišta Omble, Palate, Ljute i Zavrelja. Kako su upozorili iz dubrovačkog Vodovoda, vodu je potrebno prije upotrebe prokuhati i pustiti da se istaloži.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

PRATITE UŽIVO Rafalei prelijeću preko zagrebačkog aerodroma!
PRATITE NA 24SATA

PRATITE UŽIVO Rafalei prelijeću preko zagrebačkog aerodroma!

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'
SUSJEDI SU ZGROŽENI

Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'

Nisam imao bijeli štap jer taj teren dobro poznajem. Sestrična im je vikala moje ime i da sam slijep te da imam člansku iskaznicu Saveza slijepih, rekao je Stevan Jambrešić na sudu