Obavijesti

News

Komentari 44

Vuica: Dijana Čuljak ukrala mi je ideju za zabavnu emisiju

Vuica: Dijana Čuljak ukrala mi je ideju za zabavnu emisiju
3

Alka Vuica svjedočila je na suđenju Dijani Čuljak i njenom bivšem suprugu. Kazala je da je imala ideju za emisiju, ali ju je Čuljak ukrala i pokrenula 'Ništa osobito'

VIDEO

Novac sam dobivala "na ruke", a dio koji je trebao ići preko računa nikad nisam dobila, kazala je pjevačica Alka Vuica svjedočeći na Županijskom sudu u Zagrebu u postupku protiv Dijane Čuljak i njezina bivšeg supruga Vladimira Selliera Šelebaja. Vuica je kao glavnu kreatoricu tv-showa "Jedan na jedan", koji se emitirao na konkurentskoj Novoj TV, označila bivšu urednicu HTV-a Dijanu Čuljak.

- Čuljak, Šelebaj, Edvin Softić i ja našli smo se u restoranu. Koncept i detalje emisije iznijela mi je Čuljak koja mi je rekla, da ako mislim raditi, otkažem angažman na Drugom programu Hrvatskog radija. Žurilo im se jer im je propao plan da im voditeljica bude Doris Dragović. Tražila sam dva-tri dana vremena za konačnu odluku. No, već sljedeću večer našli smo se u stanu kod Dijane i dogovorili se. Tadašnji predsjednik Stjepan Mesić trebao je biti prvi gost emisije no kada je vidio najavu za zabavnu emisiju otkazao je gostovanje pa su uletjeli Ćiro Blažević i Goran Bregović- rekla je Vuica. Dodala je kako je Čuljak sve htjela imati pod kontrolom.

- Od moje šminke do dress-codea, čak je i brinući za vizualni identitet emisije angažirala tvrtku iz Sarajeva "Fabriku" da napravi špicu za emisiju, a onda je krenula i da mi sastavlja pitanja za goste. Ni goste nisam mogla izabrati. Tako sam brzo ušla u konflikt s Dijanom - svjedočila je Vuica.

- Na sastanke za emisiju dolazila je i Hloverka Novak Srzić, Ksenija Urličić koje su bile kao neka vrsta savjetnica zainteresiranih za emisiju. One su isto suflirale s pitanjima za goste i davale sugestije - kazala je Vuica dodavši kako joj je Čuljak ukrala ideju za zabavnu emisiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- S Dijanom Čuljak počela sam pregovarati o snimkama pilot-emisije u Milanu. Bila je to moja ideja za novu zabavnu emisiju. Čuljak je bila oduševljena, a onda se nakon nekog vremena na HTV-u pojavila emisija identičnog koncepta "Ništa osobno" - rekla je Vuica. Prvooptuženog Šelebaja opisala je kao neku vrstu kontrolora koji je sa Čuljak činio "korpus" cijelog projekta.

- Prozvali smo ga "razrednik". Sve nas je nervirao i cijelo vrijeme kontrolirao, pitao koliko se potrošilo, jesmo li prekoračili vrijeme. Bio je neka vrsta glavnog direktora, gazde - rekla je Vuica doznajući da ne zna tko je u operativnom smislu odlučivao o visini troškova.

Dijanu Čuljak i njezina bivšeg muža Vladimira Selliera Šelebaja terete da su kao suvlasnici tvrtki Core media i Media spot pribavili sebi 20-ak milijuna kuna na štetu tih tvrtki.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag