Obavijesti

News

Komentari 30

Zapeo za gromobran: Pijani turist se popeo na krov i pao

Zapeo za gromobran: Pijani turist se popeo na krov i pao
3

Pijani Nijemac (18) je u utorak oko 21.50 sati pao s 8 metara visokog krova apartmana na pulskoj Verudeli. Izmjerena su mu tri promila alkohola u krvi

VIDEO

Nijemac (18) je u utorak oko 21.50 sati, u pijanom stanju, pao s osam metara visokog krova apartmana na pulskoj Verudeli. Izmjerena su mu čak tri promila alkohola u krvi. 

Pri padu je teško ozlijeđen, ali je izvan životne opasnosti. Kako doznajemo iz pulske bolnice, mladić je operiran, a prilikom pada mu je ozlijeđena kralježnica.

- Nije u životnoj opasnosti i smješten je na odjel intenzivne njege - rekli su u bolnici. Nijemac nije bio raspoložen za razgovor. 

Kako doznajemo, 18-godišnji turist uživao je na "godišnjem" s prijateljima. Bio je na terasi apartmana u turističkom naselju "Horizont" i miješao razna alkoholna pića. U jednom trenutku je preskočio metalnu ogradu terase i odlučio se popeti na krov. 

- Za njim je krenula njegova prijateljica u želji da ga spriječi u hodanju po krovu. Međutim, prije nego što je uspjela doći do njega, mladić je u hodu zapeo za gromobran te je pao s visine od osam metara, s krova na travnatu površinu. Po njega je došla Hitna pomoć koja ga je prevezla u bolnicu - kazali su u policiji.   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca