Obavijesti

News

Komentari 17

Željko Sačić tvrdi: Igor Beneta (38) se nije ubio, on je ubijen

Željko Sačić  tvrdi: Igor Beneta (38) se nije ubio, on je ubijen
2

U travnju je pronađeno tijelo no nije utvrđen identitet. Tek sada je policija otkrila kako je riječ o Igoru Beneti, bivšem specijalcu ATJ Lučko optuženom za Grubore

VIDEO

Igor Beneta se nije ubio, on je ubijen, rekao je Željko Sačić, ratni zapovjednik Antiterorističke jedinice (ATJ) Lučko koji je Beneti bio zapovjednik, piše Slobodna Dalmacija. Sačić dodaje kako je Benetu poznavao u dušu, te kako je on bio snažan i psihički vrlo stabilan. Misli kako su obična glupost priče da je Benetu slomila istraga o Gruborima. 

- Njega ni jedna situacija nije slomila, to su ljudi jakog karaktera i nagona za samoodržanjem - rekao je Sačić. 

Policija je, podsjetimo, u nedjelju objavila kako su 26. studenog utvrdili da je muškarac pronađen mrtav u šumi na području Gračaca Igor Beneta (38). Policija je izvijestila kako se Beneta najvjerojatnije objesio. 

No truplo je pronađeno još u travnju, a onda je obavljena obdukcija no nije utvrđen identitet pa je muškarac pokopan na Gradskom groblju u Zadru, na predjelu gdje se pokapaju nepoznate osobe, piše Slobodna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako je za Benetom bila raspisana tjeralica policija sve do sad nije posumnjala da je nepoznati muškarac zapravo Igor Beneta.  

Policija je objasnila kako su, u travnju, kada je truplo nađeno, uzeli DNK uzorke i poslali ih na analizu ali se uzorci nisu podudarali s podacima u bazi. 

Igor Beneta je bio trećeoptuženi za ratni zločin u selu Gruborima u blizini Knina, gdje je 25. kolovoza 1995. godine ubijeno šestero srpskih civila. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS