Obavijesti

Viral

Komentari 108

Anna Konda (100kg): Muškarci hrle da im prijeti, guši ih i tuče

Anna Konda (100kg): Muškarci hrle da im prijeti, guši ih i tuče
6

Berlinski ženski borilački klub vjerojatno je najbizarniji klub u Europi. On okuplja žene, ali i muškarce koji su spremni plaćati velike iznose kako bi ih te žene tukle

VIDEO

Anna Konda se bavi jednim od najneobičnijih poslova u Njemačkoj. Ona je, naime, vlasnica borilačkog kluba koji, kako kaže, okuplja 'snažne žene iz cijelog svijeta'. 

Cijela priča počela je prije nekoliko godina kada je Anna već uvelike trenirala borilačke vještine i hrvanje te svaki dan provodila u teretani. Uobičajeno građeno tijelo odlučila je zamijeniti kilažom od sto kilograma, a da stvar bude interesantnija, ljubav za sve ove discipline usadio joj je suprug koji je inače marketinški stručnjak. 

Nakon što je osnovala borilački klub, u njega su počele dolaziti isključivo žene i to iz SAD-a, Poljske, Ukrajine, Bugarske... No, onda su se za njega zainteresirali i muškarci. Za Annu većinom saznaju putem interneta, a zajedničko im je oduševljenje njenim proporcijama i sirovom snagom. 

- Neki dolaze iz atletskih, a neki i iz erotskih pobuda. Vole da ih tučemo i to ih seksualno uzbuđuje. Uživaju u pomisli da nemaju šanse u borbi s nama, ali i u osjećaju bespomoćnosti, objasnila je Anna svoje motive u kratkom dokumentarcu za Vice koji je priložen ispod teksta. 

- Neki idu toliko daleko i traže da ih ubijem. Njih možete samo ignorirati, uz smješak je ispričala Anna Konda svoja najbizarnija iskustva. U borilištu je uvijek oskudno odjevena, a nekad i potpuno gola. Kaže da joj u odabiru odjevnih komada pomaže suprug, kao i oko riječnika koji koristi s klijentima s obzirom da često traže da im prijeti i da bude gruba.

Neki pak, poput starijeg gospodina u dokumentarcu, uglavnom vole samo gledati. Njemu je posebno privlačna ideja žene koja je vrlo snažna i koja ruši stereotipe. 

Anna misli kako bi sve žene trebale poraditi na fizičkoj snazi, kako bi se i na taj način emancipirale i prestale biti podređene muškarcima na bilo koji način.

- Ako ste slabi fizički, vjerojatno ćete biti slabi i psihički, zaključila je Anna koja se namjerava i dalje baviti istim poslom, a razmišlja i o povećanju kilaže. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način