Obavijesti

Viral

Komentari 347

Baka spasila unuka srcolomca od tri ljute prevarene djevojke

Baka spasila unuka srcolomca od tri ljute prevarene djevojke
4

Preljubnik je vjerovao da 'jedine' nikada neće saznati jedna za drugu, no sumnjive SMS poruke dovele su do otkrića da nije baš tako često 's dečkima na nogometu'..

VIDEO

Britanac Charlie Fisher (20) neugodno se iznenadio prije neki dan na aerodromu u Lutonu kada je ugledao sve tri svoje djevojke na dočeku, pa se brže-bolje sakrio iza svoje bake u čijem je automobilu naposljetku i pobjegao.

Naravno, mladi je preljubnik naivno vjerovao da 'jedine' nikada neće saznati jedna za drugu, međutim jedna sumnjiva SMS poruka na njegovom mobitelu nagnala je Becky Connery (17) da istraži je li on to doista tako često 's dečkima na nogometu'.

Connery je, navode britanski listovi, pričekala da Fisher otputuje na godišnji odmor u Njemačku, pa se potom dala u kopanje po društvenim mrežama uslijed čega je shvatila da 'voljeni' ljubi još dvije djevojke, Lizzie Lee-Cunningham (19) te mladu damu koja je zamolila medije da njezin identitet ne otkrivaju.

Cure su se u međuvremenu upoznale i udružile, pa 'dragog' dočekale na aerodromu i odmah zasule silnim uvredama.

- Izašao je iz zrakoplova i problijedio. Bilo je vrijedno toga, trebalo mu je vidjeti lice - izjavila je Connery za list The Sun, pa se kroz smijeh prisjetila kako se 'macho man' sakrio iza svoje bake.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 347
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.