• Članak
  • Komentari 43
  • Share 1
  • Tweet5
http://hwcdn.net/r8g2h8a5/cds/24video/video_flv/Sperminator.flv

Fejs Sperminator: 12 žena zatrudnjelo sa zavodnikom

Žene, budite na oprezu! Ako je šarmer Dominic Baronet vaš Facebook prijatelj odmah ga izbrišite ili ćete ostati trudne u samo nekoliko klikova...

Nedjelja, 08. 11. 2009. u 11:54    Piše: Tajana Markoč
Facebook zavodnik Dominic Baronet (26), otac petero djece, dobio je nadimak Sperminator nakon što je 12 djevojaka zatrudnjelo s njim, dvije čak isti dan. Pet žena je abortiralo, a dvije su sada trudne.
- Stotinu milijuna spermija ušlo je u maternicu. Samo jedan te stvorio. Zbog toga si najbolja - napisao je zaluđenoj Kerry Martin (24) koja je trudna s njim.
Dominik, osuđeni diler, daleko je od idealnog oca.
- Na njegov Facebook profil trebalo bi napisati golemo upozorenje i prislino mu napraviti vazektomiju - kaže bijesna Kerry.
Otkrila je laž prateći događanja na njegovom profilu nakon što ju je ostavio zbog trudnoće. Vidjela je čestitke i saznala da je Stacy Jones (24), također, trudna s njim. Razgovarale su i ustanovile da su ostale trudne istu noć. Nakon što je vodio ljubav sa Stacy, rekao je da ide rano spavati i odjurio je kod Kerry.
- Vodili smo ljubav, ali nisam znala da je baš spavao s drugom ženom. Nadam se samo da se otuširao prije - rekla je Kerry.
Nije bio zadovoljan saznavši da su trudne. Obje je nagovarao na abortus i rekao im kako je već pet žena pobacilo i da ne želi imati više djece. Djevojke su sada odlučile razotkriti zavodnika kako više ni jednu ne bi prevario.
Britanac Baronet iz Telforda dobio je sina prije sedam godina. Ima kćer s Toni Durward. Sa sadašnjom djevojkom Hayley Armstong ima trogodišnjeg sina i još dvoje djece sa ženom koju je upoznao na internetu. Dok je bio u zatvoru otvorio je profil na popularnoj socijalnoj mreži preko mobitela koji je potajno imao kod sebe. Nakon izlaska bio je toliko uvježban da je slao poruke i bez gledanja u ekran. 

Tagovi: facebook, trudnoća, prijateljica, velika britanija

Izdvojeni komentari 43 komentara Pogledaj sve komentare
08.11.2009., 12:22

IDG: wtf?? pa nije ih silovao! same su pristale, a to sto su peglu i naivne to je drugi par rukava. he \'made us pregnant\' hahaha super!

08.11.2009., 12:36

tangerine_17: idem ga dodat na fejs XD

08.11.2009., 12:40

delminium: šta je on kriv, ko vam je kriv glupače što ste se jabale s njim

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar