Obavijesti

Viral

Komentari 12

Gdje je danas? Zbog 'Fridaya' Rebecci Black prijetili smrću

Gdje je danas? Zbog 'Fridaya' Rebecci Black prijetili smrću
1

Iako se jeftine pjesme i spotovi poput njenog objavljuju na dnevnoj bazi, 'Friday' je postao nevjerojatan hit, a život mlade Rebecce Black pretvorio se u - pakao...

VIDEO

Krajem 2011. godine tada 13-godišnja i anonimna djevojka na svoj je YouTube kanal uploadala pjesmu ' Friday '. Bila je to pjesma toliko loša i masakrirana autotuneom da je za nju - kakvog li obrata - već sljedeći mjesec znao cijeli svijet.

Nakon samo desetak dana pjesma je imala deset milijuna pregleda . Slijedio je ulazak na iTunes Top 100 i Billboard Hot 100 i to na 58 mjesto. 'Friday' je u konačnici postao najgledaniji video na YouTubeu u 2011. godini sa 167 milijuna pogleda. Dakle, Rebecca je na pjesmi dakle sigurno zaradila vrlo respektabilnu sumu novca, a zarađuje i danas. No, slava i novac imali su i drugu, mnogo mračniju stranu medalje.

Tumblr

Zbog prijetnji smrću morala se ispisati iz škole

Rebecca je počela konstantno primati anonimne prijetnje smrću. Situacija ništa bolja nije bila ni u osnovnoj školi koju je pohađala. Vršnjaci su je toliko maltretirali da su je roditelji ispisali iz škole i nastavili je školovati kod kuće.

Rebecca je kroz naredne godine objavila još nekoliko pjesama, no ni jedna nije dosegla razmjere 'Fridaya', iako primjerice 'Saturday' ima gotovo 30 milijuna pregleda.

Prebrodila je sve loše i danas je YouTube zvijezda

Prije godinu dana Rebecca se posvetila svojem YouTube kanalu gdje i dalje redovito objavljuje nove videe. U njima je progovorila o iznenadnoj slavi i svim lošim stvarima koje su uslijedile nakon toga. Ipak, ostala je vrlo pozitivna, pa vršnjake savjetuje kako se nositi s maltretiranjem u svakodnevnim situacijama. Njeni videi na YouTubeu imaju stotine tisuće pregleda.

VIDEO

I na kraju krajeva, iako je ime sagradila na užasnoj pjesmi, Rebecca zapravo uopće ne pjeva loše. Uvjerite se i sami.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.