Obavijesti

Viral

Komentari 28

Oni su na teži način naučili da se divlje zvijeri ne smiju dirati

Oni su na teži način naučili da se divlje zvijeri ne smiju dirati
1

Milijuni ljudi danas životinje doživljavaju isključivo na TV-u ili u zoološkim vrtovima gdje su zatočene cijelog života. I onda ih još iz nekog razloga žele dotaknuti...

VIDEO

Prije nekoliko dana društvenim se mrežama proširila snimka pijanog Rusa koji je pokušao dotaknuti medvjeda koji se nalazio u kavezu. Što se dogodilo nakon toga vjerojatno možete pretpostaviti i sami. Da skratimo priču - čovjek je ostao bez ruke.

Taj nas je pak događaj ponukao da pronađemo još neke snimke napada u kojima možete vidjeti demonstraciju nemilosrdne snage prirode ali i - ljudske gluposti. No, bez brige, odabrali smo umjerenije slučajeve pa se ne morate bojati ukoliko ste osjetljivi na prizor krvi.

Pa krenimo.

Jedna od najpopularnijih snimaka nastala je 2010. godine kada je lav napao neopreznog zaposlenika jednog zoološkog vrta u SAD-u koji je inače bio educiran za rad s lavovima. Sve je na kraju prošlo bez ozbiljnijih ozljeda, za razliku od Indijca koji je skočio u nastambu tigrova .

VIDEO

Sljedeći je slučaj pak snimljen na Tajvanu gdje je neuravnoteženi čovjek skočio među lavove. Život mu je na kraju i spasila njegova neuravnoteženost s obzirom da nije pokazivao previše straha. Da se radi o normalnom čovjeku, objasnili su stručnjaci, šanse za preživljavanje bile bi mu drastično manje.

VIDEO

Osim velikih mačaka ljudi, čini se, imaju neodoljivu potrebu izazivati krokodile i aligatore. Nesreće se tako najčešće događaju tijekom uvježbanih točki u sklopu kojih im performeri u usta guraju ruke i glave.

VIDEO
VIDEO
VIDEO

Osim zatočenog medvjeda koji je ugrizao pijanog Rusa, kamere su zabilježile još mnogo incidenata s težim ili lakšim ozljedama. No, mi vam donosimo napad polarnog medvjeda iz potpuno nove perspektive - kamermana koji snima dokumentarac iz neprobojne komore.

VIDEO

Nećete vjerovati, no uspjeli smo pronaći i napad inače zaigranih pandi. A sudeći prema trenucima nakon napada, sve što je panda htjela je jakna s kojom se onda bezbrižno igrala.

VIDEO

Jedan od najpopularnijih videa prošle godine je i ovaj na kojemu je ljuta gorila uspjela razbiti zaštitno staklo i uplašiti znatiželjnu djecu.

VIDEO

I za kraj, da završimo u malo pozitivnijem tonu:

VIDEO


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!
Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju