Obavijesti

Viral

Komentari 102

Pa ti, draga, diraj tuđe: Ubila suprugovu ljubavnicu u pojam

Pa ti, draga, diraj tuđe: Ubila suprugovu ljubavnicu u pojam
1

Što je ženi za činiti kada sazna da muškarac kojeg voli ima drugu, a iz svojih ga razloga ne želi ostaviti? Kako suparnicu natjerati da proklene dan kad ga je srela?

VIDEO

Ova je mlada dama pronašla vrlo zanimljivo rješenje, prilično kreativno i okrutno, a opet dovoljno mudro da je ne dovede u neprilike sa zakonom. Pročitajte u nastavku što je ispričala ispred kamere:

- Očekivala je da ću biti silno ljuta na nju zato što provodi vrijeme s mojim suprugom vikendima, čak je i pokušala biti duhovita na društvenim mrežama, pa sam otišla na njezino radno mjesto pojasniti joj kako stvari stoje - kazala je u uvodu, pa nastavila:

- Tada sam joj objasnila da silno volim svog supruga, da ga obožavam do te mjere da volim i sve njegove izbore, što znači da mi nema druge nego voljeti i nju. 

- Zato sam počela spravljati doručke, kuhati ručkove te joj odnositi objede na posao. Jednom sam se prilikom zatekla u blizini i kada joj je ponestalo benzina u automobilu, ali ne zato što sam je proganjala, već zato jer sam se počela brinuti o njoj do te mjere da sam je pratila na posao kako bih se uvjerila da je sigurno stigla na radno mjesto.

Ako je moj muškarac i tvoj, onda su i tvoja djeca od sada moja, ljubavi! 

- Doduše, umjesto da joj bude drago što me vidi, tog se jutra silno naljutila, no ponovila sam joj da nema izbora i da ću je tretirati kao člana naše zajednice. Dapače, zatražila sam od nje da me upozna sa svojom djecom jer su ona automatski postala i moja. Naša!

- Također sam je upozorila i da od nje očekujem da će biti vjerna mom muškarcu, pa joj dala do znanja da će biti svega ukoliko doznam da ga vara. Jer slomljeno srce mog muškarca znači da je i moje srce slomljeno, a to je onda problem.

- Rekla sam joj: U ovome si do ostatka svog života! Sad si dio 'momčadi Mitchell' i bit ćemo jedna velika sretna obitelj - dovršila je priču prevarena supruga, koja je svojoj suparnici život pretvorila u toliku noćnu moru da se naposljetku obratila sudu i zatražila sudsku zabranu prilaženja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega
zima u proljeće

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega

Sjeverni Velebit - Iako smo u kalendarskom proljeću, na Velebitu je prava zima. U noći s ponedjeljka na utorak na Zavižanu je palo 27 centimetara snijega. -Cesta od Babića Siče nije očišćena i nije prohodna za osobna vozila i autobuse. Kako se danas i sutra očekuju nove snježne padaline, trenutno ne preporučujemo posjet Parku-, napisali su iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit. Kako snježna idila izgleda koncem travnja, pogledajte u videu

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'
URNEBESNI KOMENTARI

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'

'Joj pa i u Austriji se tako radi', napisao je jedan korisnik društvene mreže. 'Čovjeku se nešto prosulo po tepihu pa ispire...', dodao je drugi
Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!
RETRIEVER WEEKEND

Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!

U prostranom parku Osnovne škole Eugena Kvaternika, osim specijalnih izložbi retrievera iz cijelog svijeta, bit će predstavljeni i psi za traženje droge i eksploziva. spasilački i potražni psi te terapijski i psi pomagači