Obavijesti

Viral

Komentari 103

Policija zapalila tri tone trave i uz vjetar 'napušila' cijeli grad

Policija zapalila tri tone trave i uz vjetar 'napušila' cijeli grad
1

Ako vas u Indoneziji uhvate s marihuanom, zbog toga možete završiti u zatvoru na čak 20 godina. No, jedan se cijeli grad 'napušio' protiv svoje volje - krivnjom policije

VIDEO

Očito vrlo profesionalne i obučene policijske snage Indonezije u Zapadnoj Jakarti odlučile su uništiti tri tone marihuane, 1.8 kg crystal metha i dvije i pol tisuće tableta ecstasyja . Učinili su to u blizini gradića zapalivši krasnu vatricu. A onda je zapuhao povjetarac.

Pogađate, povjetarac je zapuhao prema gradu . Tako to jednostavno mora biti u ovakvim pričama.

Policajci su se opremili gas maskama i oni nisu osjećali posljedice uništavanja opojnih sredstava. Međutim, okupljeni novinari i građani nisu bili te sreće. Stotine njih prijavile su vrtoglavicu, a oni najizloženiji i glavobolje. Većina njih jednostavno je odjednom bila puno bolje raspoložena .

I sve to dogodilo se u zemlji u kojoj, ukoliko vas uhvate s manje od kilograma marihuane, dobivate između 4 i 12 godina zatvora . Ako se pak bavite preprodajom težih droga poput ecstasyja i metha, onda vam ne gine doživotni zatvor , piše The AntiMedia .

No, ako se 'napušite' na račun države, baš kao u ovom slučaju - nikome ništa! Ovaj nas je pak slučaj instantno podsjetio na jednu od epizoda Top Liste Nadrealista.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.