Obavijesti

Viral

Komentari 73

Psovke, krš i lom: Ovo su bili najbizarniji 'X Factor' ispadi

Psovke, krš i lom: Ovo su bili najbizarniji 'X Factor' ispadi
1

Uoči početka regionalnog X Factora Adria donosimo vam listu krajnje šokantnih ispada koji su obilježili ovaj međunarodni show kroz više od desetak godina...

VIDEO

Odmah nakon što je u dvoranu uletjela poput tornada, ova natjecateljica je sa sebe skinula broj i bacila ga prema žiriju, uz tvrdnju 'da ona nije broj, nego osoba'. Predstavila se kao 'holistička glasovna trenerica', štogod to bilo, i izvela svoju 'skladbu'. Nakon što joj je žiri otvoreno rekao da im se nije svidjelo, ona im je objasnila da im se tu nema što svidjeti jer, 'radi se o akademskom djelu koje se samo mora razumijeti, a ne nekom svidjeti'.

Naravno, sve je završilo u psovkama.

VIDEO

Debbie Stevens se pak predstavila kao djevojka koja ima 'to nešto', i kako je došla po pobjedu. Otpjevala je pjesmu Mariah Carey i naišla na hladan žiri. Cowel joj je objasnio da se svojim samopouzdanjem obmanjuje. Nakon što je uz psovke napustila dvoranu, Debbie se vratila s namjerom da vodom polije Louisa Walsha , no - on je bio brži. Djevojka je tako neslavno završila show bez uspjeha i oblivena s nekoliko decilitara vode.

VIDEO

- Najgora audicija bio je onaj horor koji smo vidjeli u Walesu - Rachel. Ona je bila sve što mrzim - gruba, netalentirana, obmanuta, opisao je njenu audiciju Simon Cowell . I zaista, Rachel se žiriju predstavila kao 'lijenčina koja ne radi ništa u životu'. Pjevanjem se, rekla je, bavila profesionalno, pa je tako 'pjevala svuda po gradu'. Nakon što je izjavila da je bolja od Madonne i iskašljavala se, svima u žiriju je rekla da su 'sr***e'. Van ju je ispratio tjelohranitelj.

VIDEO

Ukratko - ove dvije prijateljice nisu uspjele pokazati talent, ali jesu loše manire. Na kraju je pao i jedan šamar - stisnutom šakom.

VIDEO

Na ovoj je listi, naravno, i Natalia Kills . Najnoviji je to incident u X Factor franšizi i prvi koji je 'zakuhao' netko iz žirija, a ne bahati kandidati. Ukratko, Natalia je izvrijeđala Joea Irvinea i u nekoliko navrata mu rekla da joj se 'gadi'. To je nju i njenog supruga koji je također bio u žiriju stajalo posla, a prema mnogima i - karijere . Kasnije su se ispričali , a mediji se bacili na detektivski posao kako bi se utvrdilo od koga je sve dvojac 'krao' kroz karijeru .

VIDEO

I titulu najbizarnijeg agresivnog ispada u X Factoru dajemo Zoe Alexander koja je pokazivala gotovo šizofrenično ponašanje, bacila je mikrofon, a nakon što je napustila stage, pred žiri ju je vratio otac. Da stvari budu još nevjerojatnije, Zoe je pri drugom napuštanju pozornice srušila dio konstrukcije, naguravala osoblje, a na kraju i napala kamermana. Vau.

VIDEO


Nova sezona regionalnog talent showa ' X Factor Adria ' započinje upravo danas. Početak još jedne potrage za kandidatima koji imaju x faktor iliti 'ono nešto' možete gledati večeras na RTL-u s početkom u 20 sati.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način