Obavijesti

Viral

Komentari 15

Dobrota u eteru: Majku koja je izgubila sina dirnuli do suza

Dobrota u eteru: Majku koja je izgubila sina dirnuli do suza
1

Svaka će se majka složiti da je najgora stvar u životu pomisao na gubitak djeteta. To se dogodilo Michele, a njeni voljeni sjetili su se kako joj olakšati neizmjernu bol

VIDEO

Voditelji australske radio postaje KIIS 1065 jednoj su majci priredili iznenađenje koje će sasvim sigurno pamtiti sve do kraja života. Naime, ona je bila u automobilu sa svoje troje djece kada je na radiju čula svoje ime i ime svojeg 19-godišnjeg sina. Njega je, nažalost, izgubila krajem prošle godine - na poslu ga je zgnječio traktor.  

Nakon što je voditeljica kroz suze svim slušateljima objasnila tko je bio Blaine Rosz i koliko je naporno radio za svoju obitelj, na kraju se obratila i samoj Michele, majci koja nakon smrti sina jedva spaja kraj s krajem.

Voditeljica Jackie joj je objasnila da joj žele barem malo olakšati patnju i težak život kako bi se mogla u miru oporavljati od gubitka. 

Ispričali su joj kako ih je njena priča toliko dirnula da su odlučili prikupiti iznos kojim će podmiriti njenu hipoteku kroz šest narednih mjeseci te dodatnih pet tisuća australskih dolara kojim će dovršiti renovaciju u kući koju je započeo upravo preminuli Blaine. 

Kada je to čula, Michele nije mogla zaustaviti suze, piše Huffington Post

- Hvala vam, hvala vam. Ne mogu vjerovati, to je predivno, bilo je sve što je Michele mogla izgovoriti u slušalicu.

Voditelji radijskog showa The Kyle and Jackie O osim toga su na internetu pokrenuli kampanju za prikupljanje novca za obitelj Rosz. Cilj je bio prikupiti pet tisuća dolara, a u samo dva dana prikupljeno je više od 7500 dolara. 

Za sve je pak zaslužna Michelina kći Crystal (u snimci za volanom automobila) koja je nazvala popularne voditelje i opisala im njihovu tragičnu životnu priču. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.