Obavijesti

Viral

Komentari 112

On ima 21 godinu, na računu ima milijune, a živi u - krntiji

On ima 21 godinu, na računu ima milijune, a živi u - krntiji
1

Daniel David Norris jedan je od najperspektivnijih mladih igrača bejzbola danas, a unatoč milijunskom ugovoru živi u rabljenom Volkswagen kombiju iz 1978. godine

VIDEO

Snovi Daniela Norrisa ostvarili su se kada je 2011. godine potpisao ugovor s Toronto Blue Jaysima vrijedan dva milijuna dolara . Taj mu je pak ugovor omogućio ostvaranje još jednog sna - kupnju kombija.

Skromno je odabrao Volkswagenov kombi iz 1978. godine. Platio ga je nekoliko tisuća dolara i u njemu odlučio - živjeti. Sasvim očekivano, to je šokiralo mnoge. Od mladog se sportaša s milijunskim ugovorom i velikim mjesečnim primanjima gotovo očekuje da ima raskošan stan i luksuzni automobil.

No, Daniel jednostavno nije jedan od njih.

- Neću se promijeniti samo zato jer ljudi misle da vodim čudan život . Jedini način na koji ću imati dobru sezonu je da budem sretan i da vodim uravnotežen život. To možda i jest nekonvencionalno, ali kako bih bio sretan moram imati osjećaj avanture, objasnio je Daniel, prenosi Business Insider .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
VIDEO

Ukoliko ste pomislili da se radi o nekakvom marginalnom igraču - promislite ponovno. Daniel je imenovan najperspektivnijim igračem Toronto Blue Jaysa, dvadeset i petim najperspektivnijim igračem bejzbola u MLB ligi i trećim najperspektivnijim ljevorukim bacačem na svijetu . Osim milijunskog ugovora s klubom, potpisao je i nekoliko sponzorskih među kojima se svakako ističe onaj s Nikeom .

Kombi je Danielov svojevrsni bijeg od stresa koji okružuje prvoligaški bejzbol, piše ESPN . Obično je parkiran na parkiralištu jednog trgovačkog centra, a njegovi zaposlenici Danielu su nadjenuli i nadimak - 'Van Man', iliti - 'Kombi čovjek'. Kad mu vrijeme i obaveze dopuštaju, Daniel s kombijem odlazi na plažu ili u planine i tamo noć provodi pod vedrim nebom.

Obožava surfanje, kaže da nikada nije okusio alkohol, a iako njegov kombi ponekad jedva upali, u njega je uložio samo jednu stvar - solarni panel . Ne voli televiziju, ali obožava fotografiju.

On je jednostavno, zaključuje ESPN , najinteresantniji igrač bejzbola na svijetu. A njegov je put s 21 godinom na leđima tek počeo.

Daniela pratiti možete i na Twitteru , a VICE o njemu trenutno snima dokumentarac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković