Obavijesti

Viral

Komentari 10

Tužno: Prije nego umre prvi je na svijetu vidio novi Star Wars

Tužno: Prije nego umre prvi je na svijetu vidio novi Star Wars
1

Kampanja #ForceForDaniel urodila je plodom i posljednja želja obožavatelja Star Wars franšize je ispunjena. On je tako postao prvi čovjek koji je vidio novi film...

VIDEO

Daniel Fleetwood ima 32 godine i boluje od neizlječivog oblika raka. Od smrti ga nažalost dijele mjeseci, tjedni, ili možda samo dani. S obzirom da je ogroman obožavatelj Star Wars franšize, Danielu je posljednja želja bila vidjeti ' The Force Awakens ', sedmi dio kultne franšize koji u kina dolazi malo prije Božića.

Kako bi mu se želja ostvarila, njegova je supruga Ashley pokrenula online kampanju #ForceForDaniel , kojoj su se nakon nekoliko dana pridružili čak i glumci iz nadolazećeg filma. Kada je vijest stigla i do redatelja J. J. Abramsa , stvari su se razvijale vrlo brzo, piše CNN .

VIDEO

U četvrtak su predstavnici LucasFilma i Disneyja otputovali u Houston (SAD) do Daniela s jednim primjerkom nedovršene verzije filma i pokazali mu ju na oduševljenje tisuća ljudi koji su se za to zalagali na društvenim mrežama.

- Danielu je napokon ostvarena posljednja želja! Predivni Disney i LucasFilm ostvarili su mu snove! Želim zahvaliti svim predivnim ljudima koji su omogućili da se ovo dogodi, nemoguće je riječima izraziti koliko smo vam zahvalni. Neka Sila bude s vama, napisala je Ashley Fleetwood na svojem Facebook profilu.

Facebook

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.