Obavijesti

Viral

Komentari 85

Žena ga istjerala iz kuće, pa je našao grumen zlata od 2.7kg

Žena ga  istjerala iz kuće, pa je našao grumen zlata od 2.7kg
1

Da se prije nekoliko dana nije posvađao sa svojom suprugom, Australac Brown Mick sada u svojem vlasništvu gotovo sigurno ne bi imao skoro tri kilograma zlata

VIDEO

Mick Brown je sezonski tragač zlata koji je prije nekoliko tjedana odlučio riješiti se pušenja, pa je povremeno bio vrlo nervozan, piše australski The Age. Zbog toga ga je prije nekoliko dana iz kuće potjerala žena, 'da se malo provjetri na zraku'. 

Kao i obično, on je sa sobom uzeo svoj detektor metala i odšetao na lokaciju blizu Wedderburna na kojoj je bio i ranije, bez ikakvog uspjeha. No, već nakon nekoliko prvih koraka uređaj je zapištao. Tek nešto više od desetak centimetara pod površinom zemlje naišao je na ogromni grumen. 

Šokiran pronalaskom, Mick je prvo pomislio da se radi o gromadi bakra. Kad je shvatio da je u pitanju ipak zlato, grumen je stavio na vagu, a ona je očitala 2.7 kg. 

Prema njegovoj procjeni, grumen je vrijedan oko 730 tisuća kuna. Ipak, on se nada da će mu privatni kolekcionar ponuditi više, možda čak i dvostruko više.

- Ponekad se kaže da zlato vrijedi dvostruko, ako je grumen posebno lijep ili velik, objasnio je Mick. Kaže da će, nakon što proda grumen, prvo na večeru odvesti četiri kćeri i suprugu. Ipak je ona podjednako zaslužna za vrijedan pronalazak, s obzirom da ga je izbacila iz kuće.

Nakon toga Mick planira podmiriti porezni dug i obitelj počastiti s novom, velikom kadom. U međuvremenu ne misli stati od potrage i u šali kaže da ga negdje sigurno očekuje grumen od barem desetak kilograma. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu

Danas je međunarodnom izložbom pasa, na kojoj je prijavljeno gotovo 4.000 ljubimaca iz cijelog svijeta, počelo zagrijavanje za najveći svjetski kinološki spektakl. Prijenose finala uživo možete pratiti na 24sata!
Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'
NAPISAO MARKEROM

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'

Većina stranih radnika bez previše problema odradi svoj posao, ali proteklih mjeseci porastao je i broj napada na njih