Obavijesti

Ljubimci

Dog friendly centar: Dođite u SUPERNOVU na pseći show!

Dog friendly centar: Dođite u SUPERNOVU na pseći show!
10

Sutra budite dio humanitarnog psećeg showa sa slavnim osobama u SUPERNOVA centru. Dođite jer Vas očekuje bogat zabavni program, a osiguran je i besplatan prijevoz

SUPERNOVA centar Zagreb, Avenija Većeslava Holjevca 62., sutra će okupiti sve ljubitelje životinja, među kojima i brojne poznate osobe koje će sa svojim ljubimcima prošetati modnom pistom u cilju popularizacije udomljavanja, kao i edukacije o ulozi kućnih ljubimaca u povećanju ljudske dobrobiti te utjecaju na razvoj djeteta.

Bogat program „Vauu SUPERsubote“ počinje u 10 sati predstavljanjem pasa i štenaca iz Udruge Noina Arka i skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba Dumovec koji traže udomitelje, a nastavlja se u 12 sati revijom ljubimaca poznatih osoba. Reviju će voditi Ankica Dobrić i njen pas kao suvoditelj, a pistom će prošetati psi koje su udomili Neven Ciganović, Vanja Mamić, Dalibor Petko, kao i ljubimci Lee Dekleve, Luke Nižetića, Marine Tomašević, Ivane Marić, Ivane Vašarević, Slavka Sobina, Sanje Doležal, Ladislava Tomičića, Tene Nemet Brankov i brojih drugih predstavnika javnog života.

Humanitarna akcija

U 12 sati humanitarna modna revija osoba iz javnog života i njihovih ljubimaca. Volonteri iz Noine Arke i Skloništa za nezbrinute životinje grada Zagreba educirat će vas udomljavanju pasa koje ćete na licu mjesta moći udomiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uzgajivači pasa predstavit će vam rijetke pasmine pasa koje ćete moći upoznati

Besplatni savjeti, frizure za pse i profi fotkanje

U sklopu veterinarskog kutka moći ćete dobiti besplatne savjete za vaše ljubimce (bez obzira na vrstu), a profesionalni groomer iz salona za njegu i šišanje pasa Luna pobrinut će se za 'frizuru' vašeg psa i dati vam savjete kako se brinuti o psima. Luna, salon za njegu i šišanje pasa iz Vlaške 79, Zagreb vodi Jelena Ivančić, međunarodno certificirana stručnjakinja za grooming čiju posebnu posvećenost prepoznaju najzahtjevniji zagrebački klijenti.

PET minuta slave - Fotografiranje s ljubimcem ispred 'Wall of Famea-a'. Osvojite besplatno fotkanje profesionalnog fotografa i besplatno razvijanje fotografija na www.cewe.hr štandu.

Dog Dancing Team demonstrirat će vam plesni show sa psima

Zabava za najmlađe

Junior kutak - povedite klince jer u Baby Centru vas očekuje CACAMAX plišani psić koji jede, laje i kaka, idealan za privikavanje djeteta na brigu o psu. Upoznajte i novu igricu BRAINBOX životinje, družite se s maskotom Štorkom i osvojite nagrade. U Baby Centeru ove subote iskoristite i prigodni popust  od 15% na igračke.

Psi i djeca mogu biti dobitna kombinacija, ali prije nego nabavite psa potrebno je dijete naučiti kako brinuti o kućnom ljubimcu. CACAMAX, najneposlušniji psić prava je igračka za to. Iako je od pliša, CACAMAX laje, jede, a nakon što se najede čak i kaka.

Idealna je to igračka za najmlađe koji voli životinje, a vaši mališani mogu je upoznati u JUNIOR kutku VauSUPERsubote koja će se u subotu 8.11. od 10 sati održati u SUPERNOVA centru u Zagrebu.

Osim CACAMAX psića bit će tamo i roda Štorko, maskota  Baby Centera koja će vam predstaviti BRAINBOX, zabavne igre pamćenja. Upoznajte životinje svijeta, zapamtite važnje činjenice I pobjedite. Igra je testirana u obiteljskom i školskom okruženju, a omogućuje djeci vježbanje zapažanja i pamćenja kroz igru.

Za najmlađe smo pripremili i oslikavanja EMAUS psećih kućica JUB bojama. radionicu će voditi umjetnik Boris Hrepić te će ih s najmlađima pretvoriti u vesela djela koja ostaju na korištenje četveronožnim ljubimcima SUPERNOVA  centra. 

Iznenađenja i SUPERpopusti

Uz službeni dio programa tijekom događanja očekuju vas brojni popusti u trgovinama SUPERNOVA centra.

PET CENTAR
10% popusta na cijeli asortiman, pokloni za kupnju Eukanuba hrane za pse

MUELLER
20% popusta na sav asortiman za kućne ljubimce
20% popusta na  O·P·I asortiman
*popust se oduzima neposredno na blagajni. Različiti popusti se međusobno ne zbrajaju, a akcije se isključuju. Nail bar besplatno lakiranje noktiju za sve posjetiteljice

Farmacia
30% Avene Akerat, Trixera i Cold linija
20% Vichy Dercos linija za njegu kose i vlasišta
10% Dea Flores bazna i eterična ulja od 12:00 - 18:00

GALILEO OUTLET
50% popusta na cjelokupni asortiman na sve oblike plaćanja
*akcije i popusti se ne zbrajaju

INTERSPAR
25% popusta na Scotty zdjelice za pse
25% popusta na Scotty mokru hranu za pse 300g
25% popusta na Scotty suhu hranu za pse 10kg
25% popusta na Scotty poslastice za pse

GOLDENROSE
60% popusta na classics asortiman
za kupnju 2 Paris laka za nokte, Graffiti gratis
savjeti make up artista

SIMPLE FRIZERSKI SALONI
20% popusta na sve usluge

Baby Center
15% popusta na igračke

S.OLIVER
10% popusta na cjelokupan asortiman

OPTIKA SENTINA
20% na cjelokupan asortiman osim na kontaktne leće

HERVIS
Više od 20.000 komada TEKSTILA do -70%. Ponuda vrijedi od 7.11. do 9.11.2014.
*Na posebno označenim proizvodima. Popust se obračunava na blagajni i ne zbraja se s ostalim popustima ili akcijama te ne vrijedi za proizvode označene s 1.cijenom

HANDY SHOP TELE 2
20% na dodatnu opremu za mobitele i tablet uređaje

KIK
10% na hranu i igračke za kućne ljubimce

Besplatan/jeftiniji prijevoz ljubimaca

Za sve posjetitelje Vauu SUPERsubote EkoTaxi osigurao je po jedno vozilo na Zagrebačkom Velesajmu i Velikoj Mlaci  koje će u razdoblju od 10 do 11 sati besplatno prevoziti pse i njihove vlasnike u SUPERNOVA centar. Besplatan Exo Taxi kreće s dvije lokacije: ispred južnog ulaza na Zagrebačkom velesajmu te Crodux benzinske postaje u Velikoj Mlaci, gdje Vas, uz besplatnu vožnju, čeka i besplatan primjerak 24sata i Crodux pokloni.

Uz besplatnu vožnju svi roditelji s malom djecom koji žele biti dio psećeg spektakla također mogu doći taksijem. Za sve njih, od stana do SUPERNOVA centra EkoTaxi osigurao je 10 % popusta. Da bi to ostvarili morate se najaviti sat vremena ranije.

Posjetitelje očekuju besplatni primjerci 24sata!

Dobrodošli na Vauu SUPERsubotu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....