• Članak
  • Komentari 104
  • Share 5
  • Tweet2

Anđi je najbitnija sreća njezina sina: Učinjena mu je nepravda

Pjevačica se iz Ljubljane putem Skypea javila u HTV-ovu emisiju 'Paravan'. Zaključila je da će ići do kraja u borbi za sina jer joj je njegova sreća najbitnija

Utorak, 05. 3. 2013. u 22:20    Piše: Anita Runje

Pjevačica se u utorak iz Ljubljane putem Skypea javila u HTV-ovu dokumentarno-informativnu emisiju 'Paravan' u kojoj se raspravljalo o borbi bivših supružnika za djecu nakon rastave. 

- Ja sam ovdje kao majka u funkciji obrane prava svog djeteta. Šutjela sam i borila se za njega nadajući se da ćemo se ja i njegov otac uspjeti dogovoriti. Više puta sam apelirala na sud da sluša djete, smatram da je mom djetetu učinjena velika šteta - rekla je Anđa Marić.

Dodala je da su joj zamjerili emocionalnost te njezinom sinu uskratiti potrebu za emocionalnom povezanošću s njom. Pjevačica se već tri godine na sudu u Ljubljani bori za skrbništvo nad sinom Gašperom (9). Slovenski sud nedavno je nepravomoćnom presudom skrbništvo dodijelilo njezinom bivšem suprugu Primožu Dolničaru.

- Ne postoji drugo objašnjenje u sudskoj presudi, ja mogu ovdje jedino vidjeti veliku nepravdu koja se događa meni i mom djetetu. Moje dijete mene preklinje: 'Mama nemoj odustati od mene, bori se za mene'. To je jedini razlog zbog kojeg sam javno progovorila o svemu ovome - rekla je Anđa.

Dodala je da će ići dalje u borbi za sina jer je njezin jedini motiv sreća u njegovim očima.

- Moje dijete apelira na mene da se i dalje borim. Jednostavno ću ići do kraja kao i svaki roditelj koji voli svoje dijete i kojem je njegova sreća bitna. Mislim da smo mi ovdje kao roditelji podbacili - iskreno je zaključila pjevačica.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Domaće zvijezde.

Tagovi: borba za skrbništvo, anđa marić

Izdvojeni komentari 104 komentara Pogledaj sve komentare
05.03.2013., 22:35

thora: Recite šta hoćete ali kao majka ju shvaćam i žao mi je što se nisu mogli dogovorit oko sina za njegovo vlastito dobro.Kao majka majci želim joj svu sreću da se izbori za svoje djete. Samo žena koja je nosila djete u sebi zna kolika je to ljubav i koju ona sad bol osjeća. Nije mi simpatična i ide mi naživce kao pojava ali ipak joj želim svu sreću ovog svjeta i da njen sin odrasta uz svoju mamu

05.03.2013., 22:38

sisojka: Anđa Marić može biti svakakva majka,nitko od nas ju ne pozna dovoljno da sudi o njenom majčinstvu i životu općenito..ovo nije lagana situacija za nikoga,a kamoli ako si još u tuđoj zemlji...ja se ipak nadam da će se pokazati kao dobra majka i da će se cijela ova situacija odigrati u obostranu korist.

05.03.2013., 22:49

samojedno: moja Anđo dok si jutros pričala o međusobnim fizičkim obračunima sa bivšim jesi li mislila na dite? okani se ćorava posla po medijima i uhvati se zakona, rupa u zakonu i sudova i bori se za sina....

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar