Obavijesti

Show

Komentari 674

Srbi tjeraju Avu zbog izjave o Vukovaru: 'Marš u lijepu svoju'

Srbi tjeraju Avu zbog izjave o Vukovaru: 'Marš u lijepu svoju'
5

Nakon što joj je jedan od blizanaca u showu rekao da se ne kaže kruh nego hleb, Ava mu je rekla: 'Nemoj da ja počnem pričati što su sve Srbi radili u Vukovaru'

VIDEO

Pošaljite je kući. Iako voli širiti noge pred Srbima, prema nama osjeća mržnju. Iako je po pravilima „Velikog brata“ strogo zabranjeno vrijeđanje po nacionalnoj osnovi, kao i bilo kakvi komentari koji mogu narušiti međunacionalne odnose, hrvatska starleta ne mari za to, piše srpski Kurir o Avi Karabatić koja je nedavno ušla u kuću Velikog Brata.

Poručuju da se Splićanka vrati u svoju lijepu domovinu nakon što je jednom od natjecatelja koji joj je rekao da se u Srbiji kaže hleb, a ne kruh odbrusila: 'Bolje bi ti bilo da prestaneš, da ja ne počnem pričati što su sve Srbi radili u Vukovaru'. Navode kako je starleta time pokazala svoje pravo lice i da bi tko zna što još ispričala da je Uroš Ćertić, s kojim se poseksala prvu večer u showu, nije zaustavio riječima: 'Nemoj o tome pričati, zabranjeno je'. U producentskoj kući 'Emotion' priznali su da im se dogodio propust prilikom pregledavanja materijala. Zaključili su da su Avu strogo opomenuli i da će biti izbačena iz realityja ukoliko ponovno nešto slično izjavi.

'Neka joj Srbin napravi bebu, kako nikad ne bi zaboravila Srbiju'

Srpska javnost reagirala je na Avine izjave. Srpski turbo folk pjevač Radiša Trajković Đani izjavio je da Avu ne bi izbacio iz kuće jer misli da bi joj Srbin trebao napraviti bebu kako nikad ne bi zaboravila Srbiju. Osim Ave, produkcija je opomenula i pjevačicu Maju Nikolić zbog njezine izjave da Srbi ne smiju dopustiti da Ava pobijedi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- To se ne smije dogoditi. Ako Ava pobijedi, Srbija više neće biti srpska - govorila je Maja pred kamerama.

'Uhitite Maju i Avu zbog govora mržnje'

Potpredsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, Aleksandar Marton, zatražio je da država reagira na govor mržnje u showu.

- Zdravka Mamića uhitili su zbog šovinističkih izjava. Zašto naša vlast ne reagira zbog šovinističkih istupa Maje Nikolić? Tužilaštvo mora reagirati. U Hrvatskoj je nedavno priveden Mamić. Iako je veoma brzo izašao iz pritvora, na njegov govor mržnje reagiralo se na vrijeme. Država mora kazniti svakoga tko u udarnom terminu na Javnom servisu uvrijedi ili ponizi nekoga na nacionalnoj osnovi. U Ustavu jasno piše da su svi jednaki. I za Avu važi isto - zaključio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 674
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju