Obavijesti

Show

Komentari 214

Baretu i Majkama šest Porina, TBF-ovci su najveći gubitnici

Baretu i Majkama šest Porina, TBF-ovci su najveći gubitnici
22

Članovi benda prisjetili su se da su, kada su doznali za jedanaest nominacija, mislili da će biti najveći luzeri. TBF- ovci su pobijedili u samo dvije kategorije

VIDEO

Unatoč pesimističnim prognozama Gorana Bareta, ipak je to bila njegova večer. S osvojenih šest Porina od jedanaest za koliko su Bare i Majke bili nominirani s albumom 'Teške boje' najveći su pobjednici 19. dodjele diskografske nagrade Porin u subotu održane u Rijeci.

Prvog Porina Goran Bare i Majke dobili su za hit godine, kojeg je izabrala publika, za pjesmu 'Teške boje', a uslijedile su nagrade za najbolji album rock glazbe, najbolju izvedbu grupe s vokalom, najbolji aranžman, najbolji video broj, a trijumfalnu večer zaokružili su Porinom za pjesmu godine.

- Jako sam ponosan jer smo album napravili bez sponzora, s vlastitim novcem i trudom - zahvalio je Bare.

Članovi benda prisjetili su se da su, kada su doznali za jedanaest nominacija, mislili da će u Rijeci biti najveći luzeri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pozdrav našim obiteljima. Mi smo i očevi osim što smo Majke - poručili su rokeri.

Slavio je i Massimo koji je pobijedio u četiri kategorije od devet u koliko ih je bio nominiran. Porina je osvojio za najbolju mušku vokalnu izvedbu za pjesmu “Iz jednog pogleda”, najbolji album pop glazbe, najbolju produkciju i najbolju snimku za album “Dodirni me slučajno”.

- Stvarno sam sretan kad kolege prepoznaju da smo ozbiljno radili. Odlučio sam da predivni ljudi rade sa mnom i to se pokazalo jako dobrim - izjavio je Massimo.

Iako su kući odnijeli Porina za album godine 'Pistaccio Metallic' TBF-ovci su najveći gubitnici ovogodišnje dodjele. Nominirani su bili u deset kategorija, a pobijedili samo u dvije. Uz album godine, pobjedu su odnijeli i u kategoriji najbolji album klupske glazbe. Tamara Obrovac sa skladbom 'Titanic / Tango i ča ča ča' najbolja je ženska vokalna izvedba, dok su grupa Vatra i Damir Urban s pjesmom “Tremolo” osvojili Porina za vokalnu suradnju godine.

Miši Kovaču, grupi Time i skladatelju Stjepanu Mihaljinecu uručeni su Porini za životno djelo, a Mišo je priznanje proslavio otpjevavši svoj hit 'Noćas ćemo zemlji ko materi reći'. Na pozornici riječke dvorane Zamet nastupili su i Bare i Majke, Jacques Houdek, Vatra i Urban, Tamara Obrovac, Nina Badrić, Opća opasnost, Psihomodo Pop, TBF, klapa Cambi i Massimo.

Dan prije dodjele, u čast dobitnika Porina za životno djelo u Opatiji je organizirano druženje s novinarima.

– Ja sam rekorder diskografije! Prodao sam 20 milijuna snimaka. Ovaj Porin je stigao sad, ali bolje ikad nego nikad! Sad sam dobio i dijamantnu ploču, što je prva takva u Hrvatskoj – rekao je legenda Mišo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 214
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...