Obavijesti

Show

Komentari 362

Jacques Houdek pobjesnio na kostimografkinju zbog hlača?

Jacques Houdek pobjesnio na kostimografkinju zbog hlača?
3

'NADVIO SE NAD NJU' Dok Houdek tvrdi da su priče o fizičkom sukobu čista laž, Nataša Svekler ne usudi se komentirati zbog straha za egzistenciju, piše Jutarnji

VIDEO

Nataša Svekler radi kao kostimografkinja na HRT-u. Zbog neslaganja sa Jacquesom Houdekom (33), mentorom u showu 'The Voice', oko izbora odjeće, njih dvoje su se u četvrtak uoči snimanja nove epizode posvađali, donosi Jutarnji list.

Do razdora je došlo zbog pjevačevih hlača. Problem je navodno u tome što hlače podsjećaju na tajice. Jacquesa je razljutilo to što je Svekler pitala tko će snositi troškove šivanja novih hlača ako Jacques neće nositi one koje su za njega sašivene. Navodno joj je prišao, nadvio se nad nju i počeo vikati. Ona mu nije ostala dužna. Neki očevici navode da je došlo i do fizičkog obračuna.

- Laž je da je došlo do fizičkog obračuna! Nečuveno je i prestrašno do kuda su neki ljudi spremni ići zbog povrijeđene taštine - rekao je Houdek za Jutarnji dok se kostimografkinja, u strahu za vlastitu egzistenciju, nije usudila komentirati događaj. 

O slučaju su se očitovali i s HRT-a

Osobe koje su  nazočile kreativnom razmimoilaženju oko ideja odijevanja za show koje su žustro, energično i svaki sa svojim uvjerenjem razmjenjivali mentor showa  Jacques  Houdek i kostimografkinja HRT-a Nataša Svekler  kažu  da osim verbalne komunikacije nije bilo ničeg drugog - nikakvog  fizičkog obračuna nije bilo, u pripćenju kaže glasnogovornik The Voicea  Aleksandar Kostadinov.

HRT do sada nema saznanja da je kolegica Nataša Svekler pisanim putem prijavila nadređenima navodni  fizički obračun o kojem se piše.

- Kolegica Svekler nije  pisala odgovornim  osobama na HRT-u  vezano uz ovu temu. Također nitko ne treba brinuti o ugroženoj egzistencij. Kao Ravnateljica Produkcije HRT-a zatražit ću pismeno očitovanje,što je  na HRT-u  poslovni običaj - izjavila je Ravnateljica Produkcije HRT-a Marija Nemčić.

Izvorni članak pročitajte ovdje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 362
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama