Obavijesti

Show

Komentari 82

Siguran u pobjedu? Vlado prije finala bio u potrazi za stanom

Siguran u pobjedu? Vlado prije finala bio u potrazi za stanom
5

Maneken će odlučiti koji će stan kupiti nakon što mu uplate osvojeni novac. Iako je dio novca ponudio Milanu on ga je odbio i izjavio da nije socijalni slučaj, piše Press

VIDEO

Maneken je prije pobjede u 'Survivoru' razgledavao stanove u Beogradu, piše srpski Press.

- Točno je da sam gledao stanove još prije finala, ali tada zaista nisam bio siguran da ću osvojiti novac. Pričekat ću da mi uplate nagradu i tada ću odlučiti koju nekretninu ću kupiti. Očekuju me poslovi u Americi, a kad se vratim, ne bi bilo loše da imam svoj stan u Beogradu - otkrio je Vladimir Vuksanović.

Prema tvrdnjama nepoznatog izvora, Vlado je navodno nakon povratka u Srbiju poradio na njegovanju prijateljstava s nekim natjecateljima kako bi na njih mogao računati u finalu.

- Vladu su neki natjecatelji optužili da je lobirao za svoju pobjedu, ali to je legitimno pravo svakog natjecatelja. On je pametno odigrao, nikome se nije zamjerio tijekom snimanja, a po povratku u Srbiju potrudio se ostvariti prijateljstva s nekim natjecateljima na koje je mogao računati u finalu - otkrio je izvor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dodaje da je znao da će od Ave sigurno imati glas, a očekivao je i Ognjenovu podršku jer su se zbližili tijekom showa. Nakon povratka iz Kostarike Martina Vrbos je danima boravila kod njega, a bio je uvjeren da može računati i na glas Radovana Stošića jer mu se nijednom nije zamjerio. Nakon što je prihvatio ponudu Kristinine sestre, Nataše Bekvalac i pojavio se u njezinom spotu, osigurao si je i glas od stilistice.

- Čak je vjerovao da će ga Jelena Maćić i Mia Begović podržati, ali su one ipak glasale za Milana Gromilića. Iako je izjavio da će novac uložiti u školovanje, ostat će mu dovoljno za stan. Sviđaju mu se dva stana u Beogradu i uskoro će se odlučiti za jedan - otkrio je izvor. 

Milan: Nisam socijalni slučaj da bi mi Vlado davao novac

Iako je ponudio dio novca drugoplasiranom Milanu, baletan je to odbio.

- Vlado me zvao dan nakon pobjede i rekao mi: 'Brate, želim ti dati dio nagrade jer znam da ti treba.' Rekao je da sam zaslužio pobjedu jer smo pred sam kraj imali isti broj glasova, ali ja za to ne želim niti čuti. Nisam socijalni slučaj da bi mi on davao novac! Ne želim prihvatiti taj poklon, novac ću sam zaraditi - zaključio je Milan koji je od novca planirao kupiti stan.

Većina natjecatelja razočarana je Vladinom pobjedom u 'Survivoru'. Neven Ciganović, Jelena Mačić i Aleks Grdić otkrili su da je Vlado nakon snimanja showa na Kostariki lobirao za svoju pobjedu i neke od natjecatelja u posljednjem trenutku uspio nagovoriti da glasaju za njega.

- Zanimljivo je da je Radovan bio blizak sa Nikolom, a Vladu uopće nije poznavao, a ipak je glasao za njega. Čim je Radovan stigao u Beograd, Martina i Vlada su ga 'odveli u stranu' i malo više se družili s njim. I Kristina je glasala za njega, a ne za Nikolu, s kojim je cijelo vrijeme  bila bliska, iako je Vlado taj glas zaradio jer je glumio besplatno u spotu njene sestre Nataše Bekvalac - izjavio je Neven.

Ava: Vlado mi je poklonio prelijepe Swarovski naušnice

Maneken se ispred jednog zagrebačkog hotela, u kojem je odsjeo zbog revije kupaćih kostima, žestoko posvađao s Avom Karabatić.

- Tko se tuče, taj se voli! Točno je da smo se posvađali, ali zbog novinskih napisa i nekih ljudi koji ogovaraju Vladu i mene, a ne zbog toga što mi se nije javio.  Evo, sve smo izgladili i sada sjedimo zajedno i pijemo kavu. Vlado mi je poklonio prelijepe plave Swarovski naušnice koje sam odmah stavila. Nas dvoje smo karmički povezani - izjavila je Ava.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'