Obavijesti

Show

Komentari 4

Bralić i Intrade, klapa Cambi i Tedi spremaju nove koncerte

Bralić i Intrade, klapa Cambi i Tedi spremaju nove koncerte
1

Nakon splitske i varaždinske Arene, klapski spektakl seli se na zapad - na lijepi Kvarner. Svi su oni zahvalni na publici za koju kažu da ima srce

VIDEO

Tomislav Bralić i klapa Intrade, klapa Cambi te njihov gost Tedi Spalato nastupit će 10. travnja u riječkoj dvorani Mladost, u gradu koji obožava klapsku pjesmu.

Tomislav Bralić & klapa Intrade i klapa Cambi vrlo često nastupaju u ovoj dvorani koja je klapama draga zbog sjajne publike i veličanstvene atmosfere, a dvorana je uvijek puna ljubitelja klapske pjesme.

Da tamošnju publiku očekuje uistinu posebna večer najljepših dalmatinskih pjesama, dokaz su mađarski obožavatelji koji u korak slijede ove izvođače.

Napunili su dva autobusa i došli na njihov zadnji koncert u Varaždinu, prije toga su uživali u Lisinskom na tradicionalnom Božićnom koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade, a planiraju s njima pjevati i 18. travnja u austrijskom Pinkovcu. 

Bralić i njegova klapa Intrade te dečki iz klape Cambi i Tedi Spalato zahvalni su na publici za koju kažu da ima srce.

- Nas Rijeka uvijek lijepo dočeka i volimo tamo nastupati. Nadam se da će Riječani doći zapjevati s nama i da će uživati. Pjevat ćemo nešto staro, predstaviti nešto novo i dati sve od sebe da publika bude zadovoljna. Rijeka je to zaslužila. Koncerti sa klapom Cambi i Tedijem Spalatom uistinu su jedna lijepa priča, a do ljeta s njom planiramo obići sve veće hrvatske gradove, kazao je Tomislav Bralić. 

Bralić i klapa Intrade upravo su predstavili svoj novi singl 'Zalutali pogled', pjesmu s aktualnog albuma 'Cviće' koja se i prije službene premijere plasirala na HR Top 40, službenu nacionalnu listu Instituta hrvatske glazbe. 

Publika je izvrsno prihvatila i novi singl klape Cambi i Miroslava Škore 'Moja Slavonka' koji je nastavak sjajne serije hitova kojima nas klapa Cambi daruje već godinama. 


 






Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...