Obavijesti

Show

Komentari 117

D. Lambaša - glumica čiju su karijeru obilježile burne veze

D. Lambaša - glumica čiju su karijeru obilježile burne veze
25

Glumičina posljednja uloga bila je ona u seriji 'Ruže vjetrova', a u ožujku je prekinula vezu s poduzetnikom Josipom Radeljakom (70). Umrla je u srijedu u 14 sati

VIDEO

U teškoj prometnoj nesreći na autocesti A3 kod Sredanaca u srijedu ujutro stradala je Dolores Lambaša (32). Zbog zadobivenih ozljeda preminula je u srijedu u 14 sati. 

S njom je u automobilu u trenutku nesreće bio i glumac Stojan Matavulj (52) koji je prošao s lakšim ozljedama. 

Gledateljima je poznat po ulozi Stipe Odaka u seriji 'Ruža vjetrova' u kojoj je glumila i sama glumica. Utjelovila je fatalnu negativku Tamaru Marin. Na setu spomenute serije u Stojanu je pronašla najvećeg prijatelja.

Dolores je rođena 29. ožujka 1981. godine u Šibeniku. Završila je gimnaziju Antuna Vrančića u Šibeniku, nakon čega je upisala zagrebačku Akademiju dramske umjetnosti. 

Gledatelji su je mogli vidjeti u glavnim ulogama u serijama 'Dobre namjere' i 'Zakon ljubavi', a pojavila se i u serijama 'Najbolje godine', 'Zauvijek susjedi' te 'Odmori se, zaslužio si'. 

Ponosila se ulogom u filmu 'Vjerujem u anđele'

Na kazališnim daskama zapamćena je u predstavi Zagrebačkog HNK, 'Dom Bernarde Albe', u režiji Božidara Violića gdje je glumila glavnu ulogu Adele.

Najviše se ponosi ulogom u filmu 'Vjerujem u anđele' koji je nagrađen sa sedam nagrada publike diljem svijeta.

U ožujku ove godine okončala je ljubavnu priču s Josipom Radeljakom

Početkom ožujka ove godine glumica je prekinula trogodišnju vezu s Josipom Radeljakom Dikanom (70). Ljubavnu priču završili su na miran način i bez incidenata iako se pisalo da je Dikan Dolores izbacio iz svog stana na Cvjetnom trgu. Glumičina odvjetnica Jadranka Sloković ove navode je demantirala. Poslije prekida glumica se preselila k roditeljima u Šibenik, a zatim je počela unajmljivati stan u Splitu. 

Iza glumice je i gotovo petogodišnja veza s Ivom Gregurevićem (60) i dvogodišnja veza s 30 godina starijim Franom Lasićem. Kad je u kolovozu 2009. godine prekinula vezu s Franom, svim prijateljima poslala je poruku. 

- Obavještavamo sve drage ljude da se danas, nakon duge i dobro skrivane bolesti, odselila iz naših srca i zauvijek nas napustila ljubav Dolores Lambaše i Frane Lasića - napisala je tada. 

S Ivom se mirila i rastajala te najavljivala vjenčanje

Burnu vezu s Ivom završila je 2007. godine. 

Često su se mirili i rastajali, otkazivali i najavljivali vjenčanje. 

- Meni i Ivi nije presudila velika razlika u godinama, kao što mnogi misle, nego smo pali na testu međusobnog povjerenja, što se događa mnogim parovima - izjavila je tada Dolores dok su mnogi pričali da je s Gregurevićem bila u vezi samo iz interesa.

Na proljeće ove godine pojavile su se glasine da je u vezi s redateljem Goranom Rukavinom (41), no sam redatelj ova nagađanja je demantirao. Dolores i Rukavina zajedno su radili na 'Ruži vjetrova' i 'Najboljim godinama'. 

Sudar terenca i auta na A3: Liječnici se bore za život žene

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao