Obavijesti

Show

Komentari 20

Dečki iz Klape s mora šarmirali su Bonnie Tyler: Prosite me?

Dečki iz Klape s mora šarmirali su Bonnie Tyler: Prosite me?
4

POSVUDUŠE Hrvatska je jedina zemlja na ovogodišnjem Eurosongu koja nije organizirala party. Dečki simpatije osvajaju u gostima. Bonnie su osvojili pjesmom

VIDEO

Klapska pjesma orila se luksuznim hotelom Radison Blue u Malmou. Dečki su se ondje družili s britanskom predstavnicom Bonnie Tyler (61). 
Želite me zaprositi?, upitala je Tyler tenora Antu Galića (26) dok mu je pružala ruku. Oduševljena je klapskom pjesmom koju nikad do tada nije čula uživo. Rekla je da ne može vjerovati kako to tako dobro zvuči bez pratnje instrumenata. Kako bi joj se odužili na komplimentima, dečki su otpjevali njezin hit “It’s A Heartache”. Time su je potpuno osvojili. 


- Vi ste moji favoriti - ushićeno je rekla Tyler.

Šesteročlana klapa, kaže šef hrvatske delegacije Aleksandar Kostadinov, svaku večer odlazi na zabave zemalja predstavnica, a Hrvatska je, ističe, jedina država koja neće imati party jer smo u recesiji. Iako naši dečki vjeruju u prolazak u finale, na tamošnjim kladionicama tek su na 32. mjestu. Kostadinov se na to ne obazire i uvjeren je da ćemo proći u finale jer nakon svakog partyja naši dečki imaju sve više poklonika. Tog mišljenja su i kladioničari u Hrvatskoj koji Klapu s mora sigurno vide u finalu. No tako ne razmišlja bivša televizijska urednica zabavnog programa Ksenija Urličić (72).

- Voljela bih vidjeti Hrvatsku u finalu, ali sumnjam - kaže Urličić.

Dodala je kako se u blještavilu Eurosonga ne može pjevati o mižeriji (sirotinji), kamenu i kori kruva.
- Jednostavno, to mi ne ide jedno uz drugo. Kod nas baš i nije takva bijeda, ma koliko god mi kukali, pa da se tako predstavljaju Europi- rekla je Urličić.

Smatra da je tema pjesme promašena za takvu vrstu natjecanja. Ipak, rekla je kako bi voljela da je pogriješila i da će navijati za klapu. Sreću za ulazak u finale dečkima je zaželjela prošlogodišnja predstavnica Nina Badrić. 


- Nadam se da će imati više sreće nego ja i prekinuti taj nesretan niz ispadanja Hrvatske već u polufinalu - rekla je Nina za blog Prve sportske kladionice. 

Skladatelj Zrinko Tutić (58) misli kako pjesma neće zaživjeti ni među našim ljudima, a kamoli u Europi. Boji se da ćemo i ove godine propasti iako je pjesmu radila vrhunska ekipa.


- Hrvatska glazbena baština pripada mediteranskom bazenu, ali i srednjoeuropskoj glazbi, pa smatram da bi pravi recept bila pop pjesma koju izvodi netko tko ima osobnost - kaže Tutić.

Dodao je kako obožava klapsku pjesmu, ali da ona ne osvaja na prvo slušanje, a to je ipak ključno za pobjedu.

Tyler je pljeskala dok su joj dečki pjevali a capella

Glazbena zvijezda dobro se zabavila slušajući pjesmu “Mižerja”. Dečki su je također pozvali na svoj nastup u katedrali sv. Petra u Malmou. Ondje će izvesti osam tradicionalnih hrvatskih pjesama. Prihvatila je poziv.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...