Obavijesti

Show

Komentari 136

Dooks osvojio žiri i publiku: Ovo je bilo jako 'redžepovski'

Dooks osvojio žiri i publiku: Ovo je bilo jako 'redžepovski'
26

Baby Dooks je ove nedjelje oduševio svojim nastupom transformiran u Esmu Redžepovu te osvojio najveći broj bodova od strane žirija i natjecatelja showa

VIDEO

Baby Dooks je ove nedjelje oduševio svojim nastupom transformiran u Esmu Redžepovu te osvojio najveći broj bodova od strane žirija i natjecatelja showa ''Tvoje lice zvuči poznato''

- Fenomenalno. Ne znam od kuda bih počeo. Ti si te pokrete fantastično izveo, pjevački je bilo senzacionalno, jako redžepovski. Vidi se da si jako uživao u nastupu - komentirao je Goran Navojec. Jelenu je Dooks oduševio već u prvoj emisiji, a i za ovaj nastup imala je same riječi hvale.

- Ovo je večeras bilo sjajno, savršeno! Tomo se složio te dodao kako je Dooks koliko je ''doma'' u hip hopu, toliko i u ovom glazbenom izričaju, jer baza svega je ritam. Ti si jedna velika, krasna žena, prekrasnog glasa, velikog srca. Hvala ti - rekla je Sandra. Pobjednik Baby Dooks odabrao je da Nova TV donira 10.00 kuna Zakladi Ana Rukavina.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Nova TV

Iza Baby Dooksa sljedeći najbolji bio je Giuliano transformiran u Bon Jovija. Iako je izderao grlo pjevajući, žiriju i njegovim kolegama se svidio. 

- Bio si genijalan - komentirala je Jelena Rozga. 

Nova TV

- Radije te gledamo u visokim štiklama, bez dlaka, ali se ti jednako dobro snalaziš i bez toga - rekao je Tomo. 

- Uživao si i vidjela se ta jedna lakoća - primijetila je Sandra. 

Jasna je imala težak zadatak jer je osoba u kojoj se morala pretvoriti sjedila u žiriju. Sama Jelena Rozga Jasnin nastup komentirala je riječima: Bila si stvarno sjajna. Jelena je istaknula dva momenta koja su je fascinirala, onaj kada je Jasna poviknula: Di su ruke, i onaj kad kaže: Op, op! Jasni je bilo najvažnije da je Jelena zadovoljna, no i ostali članovi žirija složili su se sa svojom pridruženom članicom. 

Nova TV

Ronald je bio Tereza sa svojih devet godina i tada je pobijedio na jednom natjecanju na skijanju. U showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' dobio je priliku još jednom biti i pjevati kao Tereza, a usput se prisjetio i svog djetinjstva. Sandri i Goranu je ovo bila jedna od Ronaldovih najboljih transformacija.

-  Vrlo elegantno i dostojanstveno! Svaka čast - komentirao je Tomo. 

Nova TV

Minea je kao Billy Idol također izazvala pozitivne reakcije. 

- Krenula si od Joleta, završila si ovdje – nevjerojatne su te transformacije, promjene uloga, uvijek si sto posto u svemu tome - rekao je Tomo. 

Nova TV

- Mi se znamo već 18 godina i za nju mogu reći da je veliki profesionalac i mislim da si nakon ovog showa mnogima začepila usta - rekla je Jelena. Minea se zahvalila i svim kolegama natjecateljima, posebno Baby Dooksu i Giulianu koji su joj pomogli pri ovoj imitaciji. 

Vanda je prštala od energije

Vanda je kako je primijetila Sandra prštala od energije kao Cyndi Lauper. Sve je napravila kao u spotu i uspjela sve prisutne zabaviti svojom izvedbom pjesme ''Girls Just Want To Have Fun''. 

Nova TV

- Vratila si tu cijelu atmosferu bezbrižnosti, otvorenosti i eksperimentiranja, i u glasu i u stasu i pjevanju, glumi i plesu -komentirao je Tomo. 

Mario se transformirao u Andreu Bocellija i imao zahtjevan zadatak otpjevati pjesmu 'Con te partiro'. U liku je Mario kao i do sada ostao i nakon samog nastupa. Vidjeli smo jednu drugu sliku Maria. 

Nova TV

- Ovo je bilo vrlo teško i ovo je bilo zaista vrlo, vrlo dobro - izjavio je Tomo. Sandra je dodala kako je ovo bio razgolićeni Mario, no složila se da je bilo sjajno s obzirom na vrijeme koje je imao za probu. 

Andrei je bio jako težak zadatak, ipak je morala imitirati legendarnog i neponovljivog Michaela Jacksona. 

-  Publika mora razumjeti koliko je ovo nemoguća misija jer danas brojni bendovi super plešu, super pjevaju, ali nikad istovremeno. Michael je jedan od rijetkih koji je sve to fantastično radio - izjavio je Tomo.  

Nova TV

- Samo ću reći da si ovim nastupom oživjela Michaela Jacksona, svaka čast - izjavila je Sandra. 

Novi zadaci

Fotorulet dodijelio je nove zadatke natjecateljima. Giuliano je dobio zadatak transformirati se u Tarkana, no bit će svakako zanimljivo vidjeti kako će Andrea izgledati kao Giuliano. Mario Petreković morat će se pretvoriti u  Alku Vuicu, a Vanda Winter dočarat će nam neki od spotova ET-a. Luku Nižetića pokušat će što vjerodostojnije ''skinuti'' Minea, a Ronald Braus transformirat će se u Raffellu Carra. Jasna će otpjevati nešto od Rednexa, a Baby Dooks je dodijeljena transformacija u Jamesa Browna

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 136
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje