Obavijesti

Show

Komentari 314

'Dugo sam vagala odluku, dva mjeseca Milan nije vidio sina'

'Dugo sam vagala odluku, dva mjeseca Milan nije vidio sina'
8

U feng shui željama srpski 'kralj bakra' napisao je da želi da mu Severina rodi dijete. Pjevačica je za Gloriju rekla da su se trudili održati vezu, ali nikako nije išlo

VIDEO

Već sedam mjeseci nakon što je rodila sina Aleksandra, Severina (40) odlučila je biti samohrana majka. Za Gloriju je rekla kako ona i Milan Popović (47) više nisu zajedno. 

- Trudili smo se, ali nije išlo. Moja odluka je dugo sazrijevala u meni i nisam je donijela lako - kaže Severina. 

Pjevačica kaže da su ona i srpski 'kralj bakra' previše različiti te da nisu mogli uskladiti svoje karaktere. Pri odlučivanju o prekidu najviše su mislili na sina za kojeg je, kaže Seve, bolje da odrasta uz jednog sretnog roditelja, nego dva nesretna. Žao joj je što Milan dva mjeseca nije vidio svoje jedino dijete, ali drago joj je što je toliko plemenit da istodobno donira inkubatore i krevetiće za tuđu djecu. 

- On je zauvijek otac mog djeteta - rekla je Severina za Gloriju. Milanu ne zamjera ni to što nije došao na sinovo krštenje u Rijeci. Imao je, sigurna je, važnijih obaveza. 

Milanova feng shui želja: Želim da mi Severina rodi dijete

Ne misli da je u zajednički život s Milanom uletjela prebrzo, zaljubila se i, kaže, vodilo ju je srce. U Milana se, između ostalog, zaljubila jer je od prvog dana inzistirao da imaju dijete. 

- Čak je u svojim feng shui željama napisao 'Želim da mi Severina rodi dijete'. To je tako slatko - kaže Splićanka. Dodaje kako je sigurna da će Milan Aleksandra odgajati kako misli da je najbolje, koliko bude imao želje i volje. 

Prekid veze ne doživljava kao neuspjeh, za svaki je odnos, kaže, potrebno dvoje, a kad dođe dijete potrebno je mijenjati svoje navike. 

- Kod Milana i mene ljubav nije bila upitna, ali to nije bilo dovoljno. Potpuno smo različiti - kaže Severina. 

Izvorni članak pročitajte ovdje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 314
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao