Obavijesti

Show

Komentari 82

'Evolucija': Zvijezde objavljuju golišavije fotografije nego lani

'Evolucija': Zvijezde objavljuju golišavije fotografije nego lani
16

Poznate Hrvatice rado se na društvenim mrežama hvale kako provode ljeto. Osim što vole označiti na kojoj se lokaciji nalaze, rado se pohvale i svojom figurom

VIDEO

Otkako je kupila stan u Jelsi, Nina Badrić (43) na Hvar pobjegne kad god za to ima priliku. Obožava tamo provoditi vrijeme, a na Instagramu objavljuje fotografije kao dokaz koliko joj je divno. Pjevačica je sklona dijeljenju fotografija bez šminke što je prošlo ljeto često radila po uzoru na strane kolegice, a ove godine sve je iznenadila kada je podijelila fotografiju u dvodijelnom kupaćem kostimu. 

Facebook

Obožavatelji su je zasuli lijepim riječima i brojnim komplimentima. Hvalili su njezin izgled i pitali je čime je postigla takvu figuru. Ona im je odgovorila da je za njezin izgled zaslužna zdrava prehrana, ali i mir koji pronađe uvijek kada boravi na Hvaru. 

Facebook

Ecija Ivušić (28) ove je godine odlučila više pažnje posvetiti svom izgledu, pa je od početka godine krenula sa zdravom prehranom i vježbanjem. Ovo ljeto rado je dijelila fotografije u kupaćem kostimu koje su pokazivale njezino utegnuto tijelo i isklesan trbuh. 

Instagram

Ecijini roditelji u Veloj Luci imaju vikendicu pa ona tamo ljetuje svake godine i uvijek se rado vraća, a nađe vremena i za posjetiti ostale gradove na našoj obali. 

Instagram

Pamela Ramljak (35) nimalo ne zaostaje za svojim kolegicama pa sa svima koji je prate na Instagramu također rado podijeli koju fotografiju s plaže i lokaciju na kojoj se nalazi. Nakon napornog tempa ove godine si je priuštila i odmor u selu blizu Milana o čemu je također obavijestila svoje fanove. 

Instagram

A da ni ona ne može odoljeti Hvaru pokazuju njezine fotografije od prošle godine kada je posjetila ovaj otok. 

Instagram

Severina (43) je ove godine ljeto, kao što to kod estradnjaka uvijek i biva, posvetila nastupima, no svaki slobodan trenutak provodi sa sinom Aleksandrom i dečkom Igorom Kojićem (28). 

Instagram

Prošlo ljeto je između nastupa odmarala u Zadru i promovirala svoj veliki hit Uno momento. 

Instagram

Lana Jurčević (30) je, možemo to reći, i ove godine ostala vjerna svom golišavom imidžu kad su nastupi i spotovi u snimanju. Prošle godine njezina pjesma 'Majica' bila je apsolutni hit, 

Instagram

a publiku je i ove godine podigla na noge s pjesmom 'Ludo ljeto'. 

PR fotografije

I Nives Celzijus (33) može se pohvaliti da joj je krenulo na glazbenom planu. Nakon što je prošle godine ljeto ostalo zapamćeno po hitu 'Karanfili', 

Facebook

ove godine se zbog 'Biondine' jedva stigne odmoriti. Svaki svoj nastup, u svom stilu, najavi pokojim golišavim videom ili fotografijom, a u ovom slučaju, ljeto joj itekako ide u prilog. 

Duško Jaramaz/PIXSELL

Televizijska voditeljica ove je godine odmarala na Pagu, a obožavatelje je počastila vrućim fotkama u ružičastom bikiniju. Renata Sopek (36) ovo ljeto uspješno kombinira odmor i posao. 

Instagram

Obožavatelji su se razveselili kad su vidjeli njezinu fotografiju s godišnjeg odmora je je prošle godine ipak bila suzdržanija od objavljivanja fotografija u bikiniju. 

Danijel Berković/PIXSELL
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...