Obavijesti

Show

Komentari 148

Fatalna plavuša: Bornina tajna ljubav s bivšom Livajinom...

Fatalna plavuša: Bornina tajna ljubav s bivšom Livajinom...
7

Tenisač Borna Ćorić slobodno vrijeme provodi u kupanju i sunčanju s Valentinom Miletić. Borna nije htio otkriti njezin identitet, ali 'otkrili' su ih detalji s fotografija

VIDEO

Mladi zagrebački tenisač Borna Ćorić (18) hvali se fotografijama na društvenoj mreži na kojima se prije odlaska u Wimbledon odmarao u društvu zagonetne plavuše na hvarskoj plaži. Doznajemo da je riječ o splitskoj manekenki Valentini Miletić (24).

Par se odmarao i sunčao na ležaljci držeći se za ruke, a uživali su i u ludoj vožnji jet-skijem. Ćorić nije htio otkriti identitet plavuše, ali 'otkrili' su ih neki detalji s fotografija.

Valentina je na svojem profilu društvene mreže objavila sliku gdje se ona s Bornom drži za ruke skrivajući njegov identitet. Ćorića je odao skupi sat marke Hublot, a Valentinu njezin ružičasti kupaći kostim. Tenisač je od travnja ove godine ambasador luksuznih švicarskih satova Hublot. Iz tenisačeva tima tvrde da su Borna i Valentina samo prijatelji te da su se odmarali u većem zajedničkom društvu, dok se manekenka i tenisač nisu htjeli izjasniti o njihovu prisnom druženju.

Valentina studira novinarstvo i bivša je Kraljica Dalmacije 2011. godine. Samo godinu dana ranije natjecala se i na izboru za Miss Universe Croatia, ali nije ostvarila zapaženiji uspjeh.

Manekenka je bivša djevojka nogometaša Marka Livaje (21), s kojim je bila nekoliko godina u vezi. Da je veza bila ozbiljna pokazuje i činjenica da Livaja ima tetovažu Valentinina datuma rođenja na prsima iznad srca i datum njihova susreta na ruci.

– Ja baš i ne volim tetovaže, ali Marko je uporan. Izluđuje me s tim, a na kraju je i mene nagovorio da si tetoviram datum kad smo počeli hodati - izjavila je Valentina prije tri godine dok je živjela s Markom u Milanu.

Par se upoznao na splitskome Marjanu gdje su oboje trenirali, a povezali su se dopisivajući se na društvenoj mreži. Valentina je s Markom Livajom živjela i selila se Italijom ovisno za koji je on nogometni klub igrao, dok je ona ondje nastojala ostvariti manekensku karijeru.

- Odlučili smo živjeti zajedno, a ostalo kako bude. Oboje se još navikavamo. Normalno da ima i nesuglasica kad smo cijele dane skupa. Ali ništa strašno što ne možemo riješiti - izjavila je prije nekoliko godina. Dodala je kako nogometašu teško pada kad ona ima seksi snimanja i mora biti oskudno odjevena. S Livajom se razišla nakon tri godine.

Nogometaš je trenutačno u vezi s bivšom manekenkom i fitness trenericom, 14 godina starijom Iris Rajčić (35), s kojom živi u Rusiji gdje igra za ruski Rubin Kazan, u koji je iz talijanskog kluba Atalanta prešao za šest milijuna eura.

Valentina nije otkrila razloge prekida ozbiljne veze s Markom, a od početka karijere poradila je na izgledu. Postala je plavuša, a uspoređujući slike iz mlađih dana vidi se da je napravila i estetske korekcije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 148
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište