Obavijesti

Show

Komentari 10

Grašu dirnule Danijeline riječi: Predivan je, lako ga je voljeti

Grašu dirnule Danijeline riječi: Predivan je, lako ga je voljeti
5

Životne partnerica Petra Graše javila se u eter Narodnog radija. Za Petra Grašu imala je samo riječi hvale. U studiju su u gostima bili i Goran Karan te Massimo

VIDEO

Prije sedamnaest godina svirao sam u Lisinskom. Tada smo napunili tri dana. Imao sam samo 21 godinu i tada mi nije trebalo ništa drugo u životu, prisjetio se Petar Grašo lijepih uspomena uoči novog koncerta u dvorani Lisinski, 12. prosinca.

Osim benda na pozornici će mu se ovog puta pridružiti i članovi orkestra Zagrebačke filharmonije te, kako je otkrio u eteru Narodnog radija, poseban gost Željko Joksimović. 

- On je predivan čovjek i o njemu se na čitavom Balkanu mogu čuti samo najljepše riječi. Malo je lijen, radije će eksperimentirati u restoranu i s vinima, ali jako ga cijenim kao autora, rekao je Joksimović koji se u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' dogovorio s Petrom da će na pozornici zajedno svirati klavir.

U Lisinskom je Grašo posljednji put nastupao kao gost na koncertu Doris Dragović prije dvije godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bio je toliko popularan i omiljen da je bilo teško hodati uz njega od te gužve obožavateljica. On je lijep, jer mu je duša prelijepa, a srce predobro. Kad sjedne, doduše svakih deset godina za taj klavir, on to ne može sakriti. On je more u kojem se ja rado utapam - rekla je Doris. Vjekoslava Huljić nazvala ga je desetkom od čovjeka koji, osim što je izvrstan autor, odlično i kuha.

Boris Novković izjavio je da dijele istu religiju prema Beatlesima, Dino Rađa najavio je da će u Lisinskom zbog dugačkih nogu morati sjesti u prvi red, a Bojana Gregorić nazvala ga je savršenim mentorom.

U studio su stigli kao iznenađenje i Grašine kolege Massimo i Goran Karan 

- On je gentleman, divno odgojen momak, koji ima respekt svojih kolega - kazao je Massimo. Komplimentima kao autoru i pjevaču pridružio se i Karan.

- Kad mi je rekao da neće studirati, nego će se baviti glazbom, ostao sam oduzet - rekao je Grašin tata Zoran čiji je poziv Petra posebno ganuo.

- Moji su mi roditelji dali nevjerojatnu slobodu i radost je bila odrastati uz takvu obitelj. Dobar dio života živjeli smo u skromnih 42 kvadrata. Te su uspomene ostale najljepši dio mog života - izjavio je Petar.

Ipak riječi njegove životne partnerice Danijele Martinović najviše su ga dirnule. 

- Ne mogu to reći u par riječi trebala bi mi knjiga. On je predivan čovjek, iskren prijatelj, a pritom je jako duhovit i jako talentiran. Čovjek kojeg je nepodnošljivo lako voljeti. Ne zna se ni naljutiti kako Bog zapovijeda, ja sam ta koja viče, koja se ljuti, a njega sve prođe za dvije minute. Nema svoju crnu stranu. Poručila bih mu da malo više sklada, da se ne izvlači i da ne traži svaki mogući način da to ne radi, jer je odličan autor. I da se ne mijenja. Ovakav je najbolji -  rekla je Danijela. 


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'