Obavijesti

Show

Komentari 34

Mladen Grdović: Postao sam raspjevani tovar, to mi je čudo!

Mladen Grdović: Postao sam raspjevani tovar, to mi je čudo!
11

Rozgi je žao što ne nalazi svoju lutku u trgovinama. Za razliku od magarca koji izvodi Grdovićev hit 'Dalmatinac sam' Jelenina pudlica pjeva pjesmu 'Razmažena'

VIDEO

Meni je to čudo da tovar piva kao ja, komentirao nam je Mladen Grdović (55) igračku magarca koja izvodi njegov hit “Dalmatinac sam”.

Zadarski pjevač nam je opisao susret sa svojim plišanim kolegom.

- Na ulazu jedne zagrebačke trgovine zaustavili su me jedan otac i njegov sin. Čovjek je rekao: ‘Mladene, stani malo, vidi što imamo’. Mali, a ima negdje dvije godine, podignuo je tog tovara, stisnuo neki 'botun’, a tovar je zinuo i zapjevao: ‘Dalmatiinac saaaam’! Bože, kako sam se smijao - kaže nam glazbenik.

Nekoliko dana nakon toga u tom istom trgovačkom centru, dok je kupovao stvari za stan u Zagrebu, trgovac mu je darovao igračku.

- Ma čudo jedno. Odmah sam ga odnio u Zadar i stavio na klavir pa smo onda zajedno pjevali - kaže Grdović.

Mladen ipak tovara nije uspio dugo zadržati. Došao mu je prijatelj s djetetom koje se u igračku odmah zaljubilo.

- Dao sam mu ga, nego što. Neka se dijete veseli, znam ja kako je to - kaže Grdović.

Iznenadila ga je i vijest da je tovar u Zadru nakon nekoliko dana rasprodan. Nigdje ga se ne može kupiti. Slična je situacija i u drugim hrvatskim gradovima. Trgovci su nam rekli da su im dućani odzvanjali od Grdovićeve pjesme sve dok nisu prodali i posljednjeg tovara.

Inače, glazbenik u pjesmi “Ribari” spominje tovara.

- Da je meni u životu dobit sedmicu na lotu, kupija bi tebi mala lipu veštu i za cilo misto napravija feštu, kupija bi i tovara da te nosi do oltara - pjeva Grdović. Objasnio nam je zašto se divi toj životinji.

- I Isus je na tovaru ujahao u Jeruzalem. To je plemenita životinja. Tovar je pametniji od svih ljudi, a i od mene. Kad kažu da je tovar glup jer nešto ne želi učiniti, to je netočno. Tovar je pametan i zato radi po svome - kaže Grdović.     

Dar iz ljubavi na Valentinovo

Grdović na Valentinovo na Višnjiku slavi 35 godina karijere velikim koncertom.

- Nabavit ćemo još ovih tovara. Neka ih naprave do tada pa ćemo ih podijeliti djeci - rekao nam je Grdović.     

Rozga je željela biti terijer, a postala je pudlica

- Da sam mogla birati, sigurno bih bila jorkširski terijer jer takvog imam za ljubimca - rekla nam je Jelena Rozga (36).

Splitska pjevačica nije ni znala da se u trgovinama diljem Hrvatske prodaje igračka koja pjeva njezin hit “Razmažena”. Prijatelji su je, kaže, danima zvali i čestitali joj što je postala slatka mala pudlica.

- Jako mi je to slatko i simpatično. Čula sam da su se svi psići već rasprodali, a baš sam si htjela nabaviti jednog - rekla je Jelena.

Laska joj što će se djeca igrati s plišancem koji zna njezine stihove zato što su joj najmlađi oduvijek bili najdraža i najiskrenija publika.

- Nedavno sam upoznala dvogodišnjeg dječaka koji je lud za mojom ‘Nirvanom’. Kad je došao u vrtić, svima se hvalio kako je upoznao Nirvanu, ne Jelenu - smije se Splićanka.

Pjevačici je u djetinjstvu omiljena igračka bila plišani medvjedić. Više se ni ne sjeća kako ga je zvala, ali svugdje ga je nosila sa sobom.

- Na svim fotografijama grlim tog medu. Mama kaže da je uvijek bio sa mnom, dok sam jela, dok sam se igrala, s njim sam čak htjela ići i pod tuš, ali nisu mi dali - smije se Rozga.

Pjevač Halid Bešlić (60) za igračke koje pjevaju njegovu pjesmu “Prvi poljubac” s istoimenog albuma iz 2003. čuo je ovih dana.

- Nisam još imao priliku vidjeti medvjedića ni jelena, ali su mi javili da postoje ti plišanci. Čim dođem u Hrvatsku, morat ću ih potražiti da vidim kako to izgleda. Ne znam čija je to ideja jer me o tome nitko nije kontaktirao - kaže pjevač koji je postao cool sob sa sunčanim naočalama.

Među mališanima, ali i velikima, raspjevana koka koja utjelovljuje pokojnog kralja funka Dinu Dvornika, postala je apsolutni hit. Žuta kokoš mrda nogama, saginje se i maše krilima. A izvodi jedan od najvećih Dininih hitova “Udri jače” i “udara” poput Dina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...