• Članak
  • Komentari 45
  • Share 42
  • Tweet2

Hamed Bangoura uvjeren je da ga je Tihana Harapin urekla?!

Hamed je navodno potražio pomoć indijskoga gurua jer se razbolio. Tihana proučava kabalu, a zbog žene ljubomorne na njen brak potražila je pomoć bijelog maga

Četvrtak, 08. 12. 2011. u 14:09    Piše: Ivana Prgomet

Modni agenti zbog posla su godinama posvađani. U modnim krugovima šuška se kako Hamed Bangoura (44) vjeruje da je obolio od Chronove bolesti jer je njegova poslovna rivalka Tihana Harapin Zalepugin (60) na njega bacila uroke. Zbog preotimanja manekenke, na prošlom Cro-a-Porteru posvađali su se pred ljudima u prvom redu. Tihana je Hamedu, piše Aktual, dobacila da se ne ljuti na nju jer bi se mogao ponovno razboljeti.

- Zbog vas više nikad! - uzvratio joj je Hamed. Bangouru je, priča se, u to uvjerio indijski guru, nakon čijih seansi mu se zdravstveno stanje poboljšalo. Tihana je počela proučavati kabalu, a prije dvadesetak godina potražila je pomoć bijelog maga nakon što je na nju, rekla je, uroke bacila žena ljubomorna na njezin brak sa Sašom (80).

Ni Hamed ni Tihana nisu htjeli razgovarati o magiji. Bijeli mag (podaci poznati redakciji), zbog 'opasnosti da se to iskoristi u zle svrhe', jedva nam je otkrio način skidanja uroka. Ugljen koji upija negativnu energiju on baci u vodu i moli. Dovoljna mu je i fotografija ureknutog čovjeka.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Domaće zvijezde.

Tagovi: tihana harapin zalepugin, hamed bangoura, cro a porter, chronova bolest

Izdvojeni komentari 45 komentara Pogledaj sve komentare
08.12.2011., 14:15

svemirko: hamed je crni mag pa si nije mogao pomoći...a hebeš mi mater koju luđaci ljubomorna na njezin brak sa osamdesetgodišnjim Sašom koji je prije 10 godina imao sedamdeset ako sam to dobro oduzeo...

08.12.2011., 14:35

debeli prasac: ja sam vrač u slobodno vrijeme pa ako nekome zatreba (ženski rod):istjerujem zlo a utjerujem dobro :))

08.12.2011., 15:34

20bucks: O Hamedu neću jer mi taj lik nije dao povoda i razloga da bih imao nekakvo mišljenje o njemu ali brate kada vidim ovu gubavu babu što si je umislila da je tobože od neke važnosti u ovom lažnom svijetu glamura i sveopće preseračine, odmah me protjera na wc. Baba glumi neku kao emancipiranu, samuvjerenu i uspješnu ženu a toliko je iritantna, prepotentna, jadna i plitka da ne može ni dokučiti realne činjenice o samoj sebi. Tko li njoj uopće i daje medijski prostor da mi je znati...vjerovatno onaj diletant Svilan i miševi poput njega. Katastrofa čovječe....daj pogledaj je!... prikaži sve

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar