Obavijesti

Show

Komentari 96

Jacques natjecatelju: Spreman sam i na dijetu s tobom, idemo

Jacques natjecatelju: Spreman sam i na dijetu s tobom, idemo
13

Ja sam ipak najveći pjevač na ovim prostorima. Mogu ti garderobu posudit. Dodat ćemo gdje treba, oduzet gdje ne treba, rekao je Houdek Dariju Došliću u 2. epizodi

VIDEO

Večeras smo gledali drugu epizodu glazbenog showa ' The Voice – Najljepši glas Hrvatske '. Natjecatelji su se trudili otpjevati najbolje što mogu kako bi oduševili mentore i postali dio tima jednog od njih. Mentori Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak tijekom audicija trebaju od gotovo stotinu odličnih glasova odabrati po 12 pjevača koji će činiti njihov tim. Nakon 15 tjedana ostat će samo jedan pobjednik ili pobjednica.

Na kraju druge emisije Ivan Dečak ima četvero, Indira šestero, Tony petero i Jacques četvero članova tima.

Dario Došlić - Tim Ivan

Zagrepčanin Dario Došlić (33) od sreće se bacio na pod kad je saznao da je prošao na audiciji i dobio priliku pjevati u showu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Glazba mi znači sve. Pomaže mi da se osjećam bolje i ugodnije - kaže Dario. Pjevao je Pavarottijev 'Caruso'. Kad su ga čuli, tri mentora odlučila su da ga žele u svom timu - Ivan Dečak, Tony Cetinski i Jacques Houdek.

- Ja sam ipak najveći pjevač na ovim prostorima. Mogu ti garderobu posudit. Dodat ćemo gdje treba, oduzeti gdje ne treba. Siguran sam da ćeš izabrati mene za mentora - rekao je Dariju Houdek.

- Spreman sam i za dijetu s tobom. Idemo zajedno - dodao je Jacques kad je Dario rekao kako nije siguran.

Zagrepčanin je izabrao Ivana Dečaka jer je on prvi stisnuo gumb kako bi mu dao do znanja da ga želi u svom timu.

VIDEO

Zdravka - Tim Indira

Bračanka Zdravka Damjanović (22) studentica je dizajna u novim medijima. Voli aute i glazbu, ali ne voli štikle. Za sebe kaže da je stara duša u mladom tijelu. Dolazi iz obitelji glazbenika i jako voli grupu ABBA. U showu je pjevala 'Piece Of My Heart' Janis Joplin.

- Draga mi je boja tvog glasa. Vrlo je interesantna. Uistinu si lijepo pjevala. Samouvjerena si i prekrasna - rekla je Zdravki Indira.

Za Zdravku su se 'trgali' Indira i Ivan. Ona je izabrala Indiru.

VIDEO

Nije oduševio mentore

Riječanin Senad Beganović (52) dugo se bavi glazbom. U Grazu je čak ostvario i karijeru.

- Bio sam Elvis, Tom Jones, Joe Cocker... Možda ću napokon uspjeti i biti ja - rekao je Senad. U showu je pjevao hit 'Volare'.

- Mi ipak biramo najljepši glas Hrvatske. Treba mi nešto malo više - rekla je Senadu Indira na što je on počeo dalje pjevati. To ipak nije bilo dovoljno da ga itko od mentora poželi u svom timu.

Martina - Tim Jacques

Martina Milošević (27) iz Bartolovca pokraj Varaždina obožava stolni tenis i pjevanje. U show se prijavila jer želi priliku da se počne ozbiljno baviti pjevanjem. Pjevala je Rihannin hit 'Stay'. Svidjela se Indiri, Ivanu i Jacquesu.

- Lijepo si pjevala i svidjeli su mi se i ovi krivi tonovi na kraju. Uz mene ćeš imati priliku do kraja naučiti pjevati - rekao je Martini Ivan Dečak. Ona je ipak odlučila da želi biti dio Jacquesova tima.

VIDEO

Sara - Tim Tony

Sara Barbarić (19) studentica je pomorskog fakulteta i o glazbi ne zna ništa. Dolazi iz Omiša. Kaže da joj je teško pjevati kad netko od nje to traži jer je 'pere' trema. Pjevala je 'Sometimes I Get a Good Feeling' Ette James.

Oduševila je žiri do te mjere da su svo četvero stisnuli gumb jer im se svidio njen glas. Prvi je bio Jacques kojeg se toliko dojmila da joj je dao da sjedne u njegov stolac.

- Odaberi na primjer Dečaka, sigurno ćeš pogriješiti - šalio se Houdek. Rekao je Sari da ima soul u sebi i da u showu za nju ima posebno mjesto.

- Moram poslušat svoju sestru i ići u Tonyjev tim - rekla je Sara i oduševila Cetinskog.

VIDEO

Ante - Tim Ivan

Ante Brzić (33) dolazi iz Svetog Filipa i Jakova. Od malena voli Beatlese. Skiper je i jedri po Jadranu. U show ga je prijavila supruga Ivona. Volio bi ući u pravi studio i snimiti album. Pjevao je 'Ain't No Snunshine'.

U svoj ga je timu odlučio uvrstiti Ivan.

- Baš mi je drago da se ne moram s nikim nadmetat za tebe. Moj si i ničiji - rekao mu je Dečak.

VIDEO

Imitirao Peru Galića

Dinko Kraljiček (19) iz Županje za mentora bi odabrao Indiru jer je Slavonka poput njega. U showu je pjevao 'Pobjego sam' Opće opasnosti. Dok je pjevao, mentori su komentirali da zvuči isto kao Pero Galić.

- Meni je ovo zvučalo vrlo kao copy/paste Pere Galića koji je naš najbolji rock vokal. Trebao bi pokušati pronaći sebe i tada ćeš uspjeti u glazbi - rekao mu je Jacques. S Houdekom su se složili Tony i Dečak.

- Meni Pero ima rašpast glas, nije mi baš bio isti - nije se složila Indira, no dečki su je uvjeravali da je Dinko 'u dah skinuo' Galića.

Maja - Tim Tony

Maja Škiljević (24) iz Zagreba (24) voli stare filmove i Audrey Hepburn. Rockom, soulom i jazzom ju je 'zarazio' otac. Kaže da je jedva čekala da show 'The Voice' dođe u Hrvatsku. Pjevala je pjesmu 'Listen'.

- I like it - viknuo je Tony u čijem će timu Maja biti. Čestitao joj je što će biti u najboljem timu.

- Sve nas je strijeljao pogledom da nam ne bi palo na pamet pokušati te pridobiti u svoj tim - našalio se Dečak.

VIDEO

Samanta - Tim Indira

Samanta Vrbljanac (41) dolazi iz Rijeke, ali živi u Italiji. S 19 godina otišla je na Kanare i tamo se bavila pjevanjem i plesom. Scena joj je, kaže, kruh i voda jer se na njoj osjeća najbolje.

- 'Voice' mi je zadnji vlak na kojj skačem. Moja nona sigurno me gleda i govori 'Ti si trebala bit na mjestu Severine' - rekla je Samanta prije nego je zapjevala 'I Will Always Love You' pokojne Whitney Houston. Njena se izvedba svidjela Ivanu i Indiri.

- Ivan je zgodan dečko, ali kad doma ima ženu i dijete morat ću izabrati Indiru - rekla je Samanta te nasmijala mentore i publiku.

VIDEO

Dino - Tim Jacques

Hvaranin Dino Petrić (21) od malenih nogu izvor sreće i ispunjenosti pronalazi u glazbi nakon što je požar uništio imanje njegovih roditelja. Ima svoj bend, a 'Voice' doživljava kao priliku da pokaže što zna i može. Pjevao je 'Jesen u meni' Parnog valjka. Indira i Jacques istovremeno su stisnuli gumb jer ga žele u svom timu, a Dečak i Tony učinili su to naknadno.

- Boja glasa, emocije koje si prenio. Dirnuo si me u dušu, milovao me svojim glasom - rekla je Dini Indira.

Dino je ipak izabrao Jacquesa za mentora jer od djetinjstva sluša njegove pjesme.

VIDEO

Previše treme

Brunu Levar (24) iz Novog Vinodolskog u show su prijavili brat i sestra. Glazba joj predstavlja bijeg u svijet u kojem nema problema i u kojem je sve lijepo i krasno. Na audiciji je pjevala pjesmu 'Clown', no ni jedan mentor nije bio dovoljno oduševljen da je poželi u svom timu.

- Čuo sam mlad i lijep glas, no nisam čuo priču iza pjesme. Nisi me uvjerila. Znam da trema u tome ima veliku ulogu. Budi svoja do kraja, nemoj nikad biti ničiji klaun i bori se - rekao joj je Houdek.

Kristijan - Tim Tony

Kristijan Ordulj (20) dolazi iz glazbene obitelji iz mjesta Srinjine pokraj Splita. Ima bend s kojim svira po svadbama i zabavama. U show se prijavio jer želi izgraditi svoj talent. Tonyja smatra najboljim mentorom. Pjevao je 'Ring Of Fire' Johnnyja Casha.

- Pripadaš meni dragi - rekla je Kristijanu Indira. Tony je rekao da ga 'pali' Kristijanov glas jer je drugačiji i poseban.

- Dozvoli meni kao tenorčiću da se pozabavim tvojim baščićem - rekao je Tony. Kristijan je izabrao njega za mentora.

- Morat ćemo opet dolaziti u Zagreb, ali vrijedilo je - rekao je Kristijanu otac kad je došao u backstage.

VIDEO

Ana - Tim Indira

Splićanka Ana Opačak (30) pjevala je 'Je Suis Malade' šansonu na francuskom i oduševila Indiru i Tonyja.

- Falilo je drame i histerije. Bio sam na rubu suza, ali na refrenu su se moje suze povukle - rekao joj je Jacques.

- Teško je cipele odabrat, a kamo li ovako mentora - rekla je Ana. Izabrala je Indiru za mentoricu jer želi izazov, a sigurna je da će joj rad s Indirom biti upravo to.

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom