Obavijesti

Show

Komentari 74

Jači od razvoda: Parovi koji su nakon prekida ostali prijatelji

Jači od razvoda: Parovi koji su nakon prekida ostali prijatelji
11

Razvod je težak trenutak za svakoga, no katkad se rastava ublaži zajedničkim dogovorom da prijateljstvo ostane. Da je to moguće, pokazali su i neki slavni parovi

VIDEO

Nakon što su Goran Navojec (44) i Larisa Lipovac (37) okončali svoju 13 godina dugu vezu, koreografkinja i glumac u priopćenju za medije napomenuli su da, iako se rastaju, sastaju se i dalje kao roditelji, prijatelji i suradnici. Upravo to su i potvrdili samo 10 dana nakon objave o razvodu. Naime, Larisa je došla s Goranom na premijeru filma 'A Perfect Day' u kojem Navojec ima manju ulogu. Par ima sina Grgura (5).

PR fotografije

Anita Dujić (30) I Ivan Veljača (31) razveli su se nakon nešto više od godine dana braka. Odluku su donijeli zajedno, a Anita je isticala da su ostali u dobrim odnosima te da su se razišli prijateljski. Ipak, svatko je krenuo na svoju stranu pa više nemaju ni zajedničku tvrtku. Anita je trenutačno u vezi s glumcem Ivanom Hercegom, a vezu za javnost još nije komentirala, osim što par objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Sanjin Strukić/PIXSELL

Par koji je 'slika i prilika' prijateljstva nakon razvoda definitivno su Goran Ivanišević (44) i Tatjana Dragović (36). Naime, osim što su često viđeni zajedno nerijetko i skupa putuju sa svoje dvoje djece, sinom Emanuelom i kćeri Amber. No kao prava moderna obitelj dokazali su se kada je Tatjana rodila kćer svom novom dečku, Vlahi Arbuliću (24). Goran je curici krsni kum. 

Robert Anić/PIXSELL

Iako je Tony Cetinski (46) dvije godine nakon razvoda s Ivanom Nobilo (38) 'prepravio' tetovažu na prstu kojom se zavjetovao Ivani na vječnu ljubav, par je ostao u istinski dobrom odnosu nakon što je pukla ljubav. Nakon vijesti o kraju njihovog 5 godina dugog braka, za RTL su izjavili da su vrlo ponosni na to kako se nose s razvodom. 

- Mislim da možemo biti primjer kako bi to trebalo izgledati. Doista smo najbolji prijatelji - rekla je tada Nobilo, koja s pjevačem ima kćer Piju (6). 

Slavko Midžor

Maksim Mrvica (40) i Ana bili su u vezi 20 godina, a u braku 11. Zaljubili su se u rodnom im Šibeniku, a u braku su dobili kćer Leeloo (10). Iako je par odlučio krenuti svako svojim putem, ostali su dobri prijatelji i dalje zajedno dijele veliku ljubav prema svojoj kćeri. Imaju i puno zajedničkih prijatelja i vole iste stvari, stoga su druženja i nakon razvoda bila neminovna. 

Dalibor Urukalović/Pixsell

Iako nisu bili u braku, Luka Nižetić (31) i Iva Šulentić (32) su nakon prekida veze isticali kako su ostali dobri prijatelji. Prekinuli su svoju četverogodišnju vezu u rujnu 2011. godine, a nedugo nakon toga viđeni su zajedno te su odmah pokrenute glasine da su obnovili vezu no to nije bilo tako. 

- Ako ti je netko draga osoba, ostaneš prijatelj s njom - rekla je Šulentić tada, a Luka se pohvalio činjenicom da je u dobrim odnosima sa svim svojim bivšim djevojkama. 

Goran Stanzl/Pixsell


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'