Obavijesti

Show

Komentari 356

Jurić: Muškarac je digao ruku na mene, čuvam sliku masnica

Jurić: Muškarac je digao ruku na mene, čuvam sliku masnica
3

Jednostavno shvatila sam da najmanje što mogu je podijeliti iskustvo, da moramo svi progovoriti i učiniti to javnim. Ne šutjeti. Jer i šutnja ubija, zaključila je Tatjana

VIDEO

Na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama sa svima koji je prate na Facebooku svoje je iskustvo podijelila i Tatjana Jurić (32). Voditeljica je sasvim iskreno napisala da je i ona sama bila dio crne statistike koja govori da svaka treća žena doživi neki oblik nasilja od svog partnera. Za Tportal objasnila je da je sve napisala iskreno i od srca. 

- Jednostavno sam se okuražila danas na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama. Sjetila sam se svoje sestrične koja je srećom preživjela, ali i svog iskustva pa sam vidjela crne statistike, onda sam jednostavno shvatila da najmanje što mogu je podijeliti svoje iskustvo, da moramo svi progovoriti i učiniti to javnim. Ne šutjeti. Jer i šutnja ubija - zaključila je voditeljica. 

Tatjaninu poruku koju je objavila na Facebooku prenosimo u cijelosti:

'Samo je jednom jedan muškarac podigao ruku na mene. Pokušao podići. Još čuvam fotografije masnica koje mi je zadao u prvom naletu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bio mu je to prvi i zadnji put; pokazala sam mu vrata jer - žrtva ne pristajem biti. Sva odgovornost je na nasilniku, da. Ali na svakoj je ženi odgovornost da kaže: e nećeš!

Drugi je muškarac, moj tadašnji preplašeni poziv u pomoć potpuno ignorirao. U mojim očima, baš zbog (te) ignorancije, ovaj je drugi za mene možda i gori (zlostavljač) od prvog koji je krenuo silom. Ne znam.

Uostalom, danas su i jedan i drugi - posve nevažni. Ali, znam ovo:

Drage moje žene, ako imate tu sreću pronaći u svome partneru divnog i toplog, zrelog i staloženog muškarca, koji vas iskreno voli kao što i vi volite njega, koji vas tretira kao damu jer to i jeste, čuvajte ga!

Ali čuvajte ga samo i jedino pod tih uvjetima. Ako ne - pokažite mu vrata. Zaboravite: nemam di, nemam s čim, nemam kako, tu su djeca... Vrata! Doviđenja! Ne čekajte da vas ubije!

U MISLIMA NA MOJU SESTRIČNU KOJA JE OD SVOGA PARTNERA DOBILA DVA METKA U GLAVU PRED DJETETOM I NA VLASTITO ISKUSTVO SLABIH MUŠKARACA KOJI SE PRAVE FRAJERI, A SVE SU SAMO TO NE, NE BUDITE ŽRTVE!

Istina je brutalna, da, ali JEDINO NASILJE MOŽDA I GORE OD ONOGA KOJE OSTAVLJA MODRICE JEST - ŠUTNJA. NASILJE ŠUTNJOM i OKRETANJEM GLAVE - ubija podjednako kao i šamar, ruka, remen, metak ili... "stepenice"!

Prokažite zlostavljače! Jače smo od njih!

25.11. Međunarodni Dan borbe protiv nasilja nad ženama'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 356
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'