Obavijesti

Show

Komentari 32

Košarkaše supruge i djevojke inspiriraju za čarolije na terenu

Košarkaše supruge i djevojke inspiriraju za čarolije na terenu
3

Naši košarkaši borili su se do zadnjeg atoma snage na Eurobasketu u Sloveniji, a najveća potpora bile su im supruge i djevojke, koje su glasno navijale iz prvih redova

VIDEO

Posljednja tri tjedna cijela Hrvatska pratila je košarkaške čarolije naših reprezentativaca, koji su na Europskom prvenstvu u Sloveniji vratili popularnost tom sportu. Za razliku od nogometaša, o njihovim privatnim životima ne zna se gotovo ništa osim da su im bolje polovice gotovo uvijek najglasnija potpora s tribina.

Jedna od njih je Katarina Štimac, koja radi u Budimpešti, no zbog svog je dečka Ante Tomića doletjela iz Varšave u Ljubljanu iz prvog reda gledati četvrtfinale prvenstva. Zbog ljubavi Katarina živi na dvije adrese, između Budimpešte, gdje radi, i Barcelone, gdje živi Ante. Zaposlena je u odjelu za komunikacije američke multinacionalne kompanije P&G.

Tetovirao ženin portret na lijevo rame

- Ovo mi je bilo prvo prvenstvo s Krunom, u Litvu prije dvije godine nisam išla. Bilo je super to što se igralo blizu, u Sloveniji, pa sam dobila priliku gledati supruga uživo u reprezentaciji - rekla je Nikolina, supruga Krune Simona, koja je cijelo vrijeme bila smještena u Celju pa u Ljubljani. 

Nikolina i Kruno odavno su zajedno, a vjenčali su se ovog ljeta, 12. srpnja. Kaže da Krunu nije puno viđala tijekom prvenstva, najčešće ujutro na kavi.

- Imali su vrlo gust raspored, pa nije bilo vremena. Dolazile smo u kafić u blizini njihova hotela - kaže Nikolina, koja se tamo družila s obitelji Damira Markote, suprugom Anđelom i sinom Patrikom.

Na utakmicama je bila vrlo emotivna.

- Nisam od žena koje samo sjede i gledaju, sve sam burno proživljavala - kaže gospođa Simon.

 I Anđela Markota vječita je podrška s ruba terena suprugu, našem najtetoviranijem košarkaškom reprezentativcu, Damiru Markoti. S njihovim trogodišnjim sinom Patrikom Anđela je na svakoj utakmici u Ljubljani među najglasnijim navijačima, a to je ono što Markoti ispunjava dušu. Par živi u Zagrebu, no često sinčića odvedu u Švedsku da vidi baku Vinku, Damirovu mamu, o kojoj košarkaš često s ljubavlju govori. Upravo iz ljubavi prema obitelji, Markota je tetovirao gotovo cijelo tijelo. 

Ni sam ne zna koliko tetovaža ima, no svaki crtež, natpis i simbol ima za njega sentimentalno značenje. Većina ih je vezana za obitelj i bitne datume, a posebno za sina i suprugu. Upravo najuočljiviju tetovažu Markota je posvetio svojoj odabranici. Crtež žene na lijevom ramenu portret je njegove Anđele. Markota se nada da će uskoro proširiti obitelj, što znači i nove tetovaže.

Vratio se staroj ljubavi nakon afere s glumicom

Prvu je stavio prije osam godina, kad je napunio 20, a među domaćim košarkašima brojem tetovaža nadmašio ga je samo Mario Kasun, koji ih ima oko 30. Dobru košarkašku utakmicu ne propušta ni djevojka Bojana Bogdanovića. Osim što ga bodri kad igra, najbolja mu je pratnja kad ide na utakmice kolegama. 

Iako su prošle godine prošli kroz turbulentno razdoblje, Bogdanović i Tena Mišetić i dalje su zaljubljeni. Košarkaš se, naime, prošlog ljeta spetljao sa sugrađankom, mostarskom glumicom Ornelom Višticom, zbog koje je prekinuo jednoipolgodišnju vezu s Tenom. No ta je afera bila kratkog vijeka, pa se Bogdanović nakon dva mjeseca vratio kćeri bivšeg predsjednika uprave Croatia Airlinesa. 

Njegov kolega Dontaye Draper još solira iako se šuška da je s djevojkama poduzetan koliko i na terenu. Trenutačno, navodno, nema djevojku, a ne postoji ni određeni tip koji bi ga mogao osvojiti. Ipak, kaže da voli tamnokose i plavooke te da bi volio da ga hrvatskom jeziku podučava Zagrepčanka s konjskim repom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama