Obavijesti

Show

Komentari 92

Ljeto iza nas: Što su sve radili i gdje su se kupali naši poznati

Ljeto iza nas: Što su sve radili i gdje su se kupali naši poznati
13

Poznati Hrvati vole posjećivati poznate svjetske destinacije, ali ljeto najradije provode na hrvatskoj obali. Uglavnom kombiniraju posao uz koncertne nastupe

VIDEO

Severina

Pjevačica je ljeto provela radno, no svaki slobodan trenutak zabavljala se sa sinom Aleksandrom i dečkom Igorom Kojićem (28) . 

Fotografije njihovog provoda dijelila je na društvenim mrežama. Boravili su u Dubrovniku, Zadru, a posjetili su i Međugorje. Severina (43) je rado slušala pjesmu 'Đe se kupaš' crnogorskih repera 'Who See' koja je i obilježila ovo ljeto. 

Instagram

2. Vlatka Pokos

Voditeljica je vruće ljetne dane provela u zagrljaju svog ljepotana Ivice Biljana. Da je zaljubljena potvrdila je početkom srpnja, a s obzirom na brojne fotografije koje je podijelila s Kanađaninom hrvatskog podrijetla, čini se da je Vlatka Pokos (45)  konačno pronašla sreću u ljubavi. 

Instagram

3. Nives Celzijus

Vjerovali ili ne, Instagram profil Nives Celzijus (33) ove godine ne sadrži nijednu fotografiju s plaže. Riječ je uglavnom o onima s koncerata, pa ako je suditi po njima, čini da je Nives bila poprilično zaposlena. 

Instagram

4. Nevena Rendeli

Voditeljica na HRT-u ovo je ljeto kombinirala posao i odmor, a u slobodno vrijeme nije zapostavljala ni svoju veliku ljubav - trčanje. Tijekom godina najradije je odlazila u Pirovac i Dubrovnik, a prošla je cijelu našu obalu. No kako kaže, ipak se najradije vraća u Pirovac jer se tijekom godina nije puno promijenio što je podsjeća na djetinjstvo. 

Instagram

5. Anamarija Asanović

Modnoj dizajnerici najdraže godišnje doba je ljeto. Govori to i njezin Instagram profil na kojem neumorno dijeli fotografije ljetnih avantura. Kako u Splitu živi na Mejama, najradije se tamo i kupa. Kao dijete iz vode su je trebali tjerati, no ovo ljeto se manje zabavljala jer je vodila hostel koji je sama i uredila. 

Instagram

6. Luka Nižetić

Za glazbenika je idealno ljeto ono kad spoji rad i posao. Ovo ljeto je između snimanja TV showa 'Zvijezdice' boravio na Visu gdje ima restoran Fabrika. Obožava kuhanje, a svojim specijalitetima često se hvali na društvenim mrežama. 

Instagram

7. Lana Jurčević

Pjevačica je ovo ljeto nastupala po cijeloj našoj obali, a čeka je i poprilično radna jesen. Lana Jurčević (30) u pokretu je zahvaljujući pjesmi 'Ludo ljeto' koja je na YouTubeu preslušana preko pet milijuna puta. Lana inače obožava Vis, a najradije odlazi na neko skrivenije mjesto ili plažu oko Komiže. 

Instagram

8. Jelena Rozga

I Jelena Rozga (38) je ljeto provela uglavnom u pokretu jer je odrađivala brojne koncerte. Ono malo slobodnog vremena što je imala, odmarala je u rodnom Splitu. No stigla se zbližiti s violončelistom Stjepanom Hauserom pa je nedavno priznala kako je s njim sretna i zaljubljena. 

Instagram

9. Maja Lena

Kći glumice Mije Begović uživala je ispijajući vino u toplesu pored mora, a fotografije u bikiniju Maja Lena (23) objavljivala je na Facebooku. Studentica novinarstva odmarala je na Korčuli. 

Instagram

10. Željko Bebek

Glazbenik i njegova supruga Ružica (35) najviše vole uživati na Šolti. Obožavaju plažu Livku koja je na južnoj strani otoka. Spomenuta plaža njihov je favorit jer je mirno i tiho mjesto pa s djecom nekad tamo ostanu po pet, šest dana. Željko Bebek (69) i obitelj obalom plove na jahti Pahuljica, a posjetili su i Hvar, Brač, Vis i Mljet. 

Instagram

11. Giuliano

Glazbenik je ovog ljeta kombinirao posao i odmor. Giuliano (42) je svaki slobodan trenutak iskoristio za osvježenje u moru, a s veseljem je dočekao i svaki ljetni nastup. 

Instagram

12. Ivica Kostelić

Naš proslavljeni skijaš obožava otok Mljet za kojeg voli reći kako je njegov prvi dom. Ivica Kostelić (35) s obitelji svako ljeto boravi na njihovom imanju u uvali Omani. Kaže da na Mljetu godišnje provede više dana nego u Zagrebu, a ovo ljeto uživao je u društvu supruge Elin Arnarsdottir i sina Ivana. 

Instagram

13. Luka Modrić

Slobodne trenutke koje je imao, Luka Modrić (29) je jedva dočekao jer se mogao više posvetiti svojoj obitelji, supruzi Vanji i dvoje djece. Odmarali su u Dubrovniku gdje su uživali u šetnjama Stradunom i razgledavanju grada. 

Instagram
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'