Obavijesti

Show

Komentari 116

'Ljubav je na selu': Stjepan (34) je kradljivac ženskih srdaca...

'Ljubav je na selu': Stjepan (34) je kradljivac ženskih srdaca...
17

Dva kandidata ostala su bez cura, kojima se više svidio Stjepan. Stipe je naknadno ušao u show. Prijateljice Ivana i Silvija bi podijelile Ivana, ali njemu se svidjela Ana

VIDEO

Pogled mi je odmah ‘pobjegao’ na njega. Nikog drugog nisam ni primijetila u prostoriji, rekle su neke kandidatkinje na početku treće sezone RTL-ova showa 'Ljubav je na selu'.

Ljubavna pisma slale su Tomislavu i Miranu, ali uživo ih je očarao Stjepan Pavlić (34). Simpatični stočar je, ni kriv ni dužan, postao kradljivac ženskih srdaca.

Miran Zadravec (37) nije oprostio Stjepanu što je zbog njega ostao bez djevojaka, pa je odustao od showa.U sljedećoj epizodi zamijenio ga je Ličanin Stipe Filipović (40). Iako nije dobio dovoljno pisama, producenti su mu dali drugu priliku. Bio je, kažu, jedini koji se silno rastužio što nije prošao dalje.

Najveći seoski zavodnik Stjepan brzo se priviknuo na pažnju kojom su ga obasipale djevojke. Poslije roštilja i nekoliko čaša domaćeg vina farmer je završio u krevetu s Nikolinom. Dok su se hrvali, Stjepan se zanio i u mraku joj pokušao skinuti gaćice.

U večerašnjoj epizodi najgledanijeg TV showa kod Stjepana će cijepati drva, Ivanovim i Stipinim curama dugi nokti smetat će u mužnji koza i krava, Tomislavove će raspremati prikolicu, a Matine orezivati masline.

Pet od deset kandidata koji su dobili najviše pisama još šest tjedana živjet će na selu s potencijalnim budućim djevojkama. Nijedan natjecatelj ne dobiva honorar.

- Emisija je zamišljena kao vrsta dokumentarne sapunice. Cilj joj je spojiti srodne duše. Pobjednici ne dobivaju nagradu, ali na kraju sezone počastit ćemo ih putovanjem u Dubrovnik - rekli su nam na RTL televiziji.

Stjepan (34), Greda

Veseljak iz okolice Siska ne voli nepoštenje i nepravdu. Na djevojkama prvo uoči izgled, a tek onda ponašanje. Od svih jela najdraža mu je juha, obožava biljar, a ljeti jako voli kupati se u Odri.

Stipe (40), Aleksinci

Senzibilnu ličku dušu žena može privući pogledom, a ne podnosi nepravdu i laž. Voli jesti sve što nije ljuto i što mu pripremi mama jer on ne zna kuhati.

Tomislav (29), Jamarica

Ambiciozni i komunikativni mladić iz okolice Kutine voli tamnokose, visoke i pametne djevojke. Najviše troši na odjeću i izlaske, a cure ga mogu osvojiti kolačima.

Mate (55), Brusje

Hvaranin je najstariji u showu. Triput na tjedan trči i vježba. Bivši pomorac traži poštenu ženu i srodnu dušu s kojom bi imao bar troje djece.

Ivan (21), Retkovci

Student agronomije najviše troši na izlaske, a na ženama prvo uoči ponašanje, a izgled mu je na drugom mjestu. Teško bi oprostio laž i nevjeru. Član je družine amaterskih glumaca.

'Napadaju' ga sponzoruše

Poznajemo se već 14 godina. Nikad se nismo porječkale, a kamoli potukle zbog istog frajera, kažu Ivana Kračak (20) i Silvija Vukić (20) iz Samobora.

Kad ih je Ivan Perković odabrao za potencijalne djevojke, dogovorile su se da će ga, ako se zaljubi u jednu od njih, dijeliti popola. U show su se prijavile iz zezancije. Obje se šale kako su samo htjele ubiti dosadu.

- Nije nam bio problem obavljati fizičke poslove, baviti se kravama i drugim životinjama, ali teško bih se udala za nekog sa sela - rekla je konobarica Ivana.

Na imanje je ponijela 17 pari cipela. Bila je spremna prošetati štalom u štiklama, ali Ivan joj je pripremio gumene čizme, pa nije morala gaziti po sijenu u visokim petama.

- Isprva sam mislila da je zadrt, ali Ivan se pokazao kao super dečko - izjavila je Ivana.

Njezina prijateljica, komercijalistica Silvija, kaže da su zbog showa postale popularnije od Marijane i Nemeša iz 'Big Brothera'. Iako su u prvoj epizodi pred kamerama rekle da su sponzoruše, djevojke sad tvrde da su se samo šalile.

- Nikad ne bismo bile s dečkom zbog novca. Ne bismo se ni zaljubile u istog. Ja volim one koji izgledaju kao štrkljave lignje, a Ivana nabildane - kaže Silvija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'
TEŠKO PALO NATJECATELJIMA

Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'

Izgubio sam veliko prijateljstvo. Nastavit ćemo vani, ali bit će mi teško dok ne izađem, rekao je Vojislav kroz suze