Obavijesti

Show

Komentari 75

Milan: Htio bih da moja obitelj i ja napokon imamo svoj stan...

Milan: Htio bih da moja obitelj i ja napokon imamo svoj stan...
7

Za razliku od Sebastiana koji ne očekuje pobjedu i kaže da je zaslužuje Milan, baletan ne krije da je sam sebi favorit. Novac od nagrade potrošio bi na vlastiti stan

VIDEO

Dva dana prije finalne večeri reality showa 'Survivor', koja će se u subotu uživo emitirati na RTL-u iz beogradskog studija Prve srpske televizije, dvoje od četvero finalista showa, Sebastian Fleiss (28) i Milan Gromilić, otkrili su svoja očekivanja od večeri u kojoj će putem televotinga i glasova Velikog vijeća biti odlučeno tko osvaja glavnu nagradu od 50.000 eura (oko 378 tisuća kn) i nosi titulu 'jedinog preživjelog'.

Ekstremni sportaš Sebastian, koji je trenirao skijanje i snowboard, a bavi se i ronjenjem na dah, jedrenjem, biciklizmom, kajakaštvom i slobodnim penjanjem, izjavio je da po njegovom mišljenju Milan Gromilić zaslužuje pobjedu.

Priznaje da ne očekuje pobjedu, a ukoliko se to dogodi, od osvojenog novca planira si priuštiti neko putovanje, a možda se čak i vratiti u Kostariku. Ostatak planira potrošiti na Cresu na kojem je prije pet godina otvorio Adventure centar. Kao najljepši trenutak u showu brat skijašice Nike Fleiss izdvojio je uživanje u nagradi u kući na drvetu, a kao najgori plemenske savjete koji su mu bili mučni. 

Za razliku od njega, Milan priznaje da očekuje pobjedu i ne krije da je sam sebi favorit.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bilo bi bezobrazno reći da imam favorita kad sam ja jedan od finalista, dakle, ja sam sam sebi favorit - rekao je Milan i dodao da bi bilo glupo da ne očekuje pobjedu.

Priznaje da mu je najljepši trenutak u showu bio kada se plasirao u finale i tako ispunio obećanje kćeri Lari dok Žaretovo ispadanje iz natjecanja smatra najgorim trenutkom.

- Trenutno sam u priči da od grada dobijem stan pa se nadam, ako osvojim novce, dati polog za stan da napokon ja i moja obitelj imamo svoj krov nad glavom - priznao je baletan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...