Obavijesti

Show

Komentari 75

Mladen Grdović je jako tužan jer neće s Cocom pjevati duet

Mladen Grdović je jako tužan jer neće s  Cocom pjevati duet
3

S pokojnim prijateljem Cocom zadarski pjevač lani je snimio hit “Dilili su zemlju braća”. Mladen Grdović će je uvrstiti na novi album, koji izlazi u listopadu

VIDEO

Nikad neću prežaliti što nismo stigli zajedno otpjevati ovu pjesmu uživo. Vinko ju je snimio i odmah nakon toga završio je u bolnici, prisjetio se Mladen Grdović (56). 

S pokojnim prijateljem Cocom zadarski pjevač lani je snimio hit “Dilili su zemlju braća”. Mladen će je uvrstiti na novi album, koji izlazi u listopadu.


- Vinko ju je otpjevao i desetak dana poslije toga dobio je tu infekciju. Pjesmu smo naknadno producirali i cijelo vrijeme sam se nadao da će ozdraviti i da ćemo zajedno razveseliti publiku - govori zadarski pjevač. Nažalost, to nije dočekao, pa je pjesmu uvrstio na svoj 31. album, koji će objaviti nekoliko dana uoči obljetnice Cocine smrti, 27. listopada.

- Pjesma je šaljiva i govori o dva brata koja moraju podijeliti nasljedstvo, a svaki od njih želi uzeti malo više no što mu pripada. Na kraju se slože da se zemlja ne prodaje - prepričao je Mladen stihove.

Za pokojnog prijatelja kaže da je imao jedan od najljepših tenora na našoj estradi.

- Takav glas je Božji dar. Ali nismo se samo družili zbog posla. Bio je užitak provoditi vrijeme s njim i izvan pozornice. Bio je predivan, uvijek nasmiješen i spreman za zafrkanciju - kaže Grdović. S Vinkom je često pjevao duete na koncertima.

- Uvijek sam se rado odazvao na njegove nastupe, a i on na moje. Bio je gušt pivati s njim. Sad jedino još mogu otpjevati ovaj singl na godišnjici njegove smrti - rekao je zadarski pjevač. 
Dodao je kako se nada da će njegov brat Duje organizirati i nastup u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski”.

I Dino Dvornik je nakon smrti izdao studijski album 

Dino Dvornik otpjevao je duet s Davorom Gopcem u pjesmi “Sretan Božić, sretna Nova godina”, koja je dovršena nakon Dinine smrti. Pjesmu su uvrstili na njegov posljednji album “Pandorina kutija”, koji je dovršen dva mjeseca nakon što je Dino umro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao