Obavijesti

Show

Komentari 74

Mukom do savršenstva: Velike tajne seksepila naših zvijezda

Mukom do savršenstva: Velike tajne seksepila naših zvijezda
5

Nikolina Ristović nikad ne naručuje desert, Renata Sopek uživa raditi trbušnjake i čučnjeve, dok N. Morić tvrdi da su za njezinu liniju zaslužni geni i dalmatinski pršut

VIDEO

Nikolina Ristović (42) ima 63 kg na visinu od 1,73 cm. Voditeljica ne jede već godinama. Dobra je kuharica i suprugu Vidoju i djeci redovito kuha, a ona živi na salatama. U restoranu naručuje biftek s rikolom što je čisti protein koji izgrađuje mišiće, no ni njega ne pojede do kraja. Desert nikad ne naručuje. Vježba u teretani svaki dan. Čak i kad ide na put ili odmor, sa sobom ponese opremu za trening i traži teretanu. U teretani sat vremena trči sprint na traci. Onda vježba s utezima pa zna podići i 90 kilograma. Prije treninga pije L-carnitin koji izgara masnoće i daje energiju za trening. Nakon treninga pije proteinske shakeove koji izgrađuju mišiće.

Renata Sopek (36) liniju održava redovitim vježbanjem. Ide na boks, pleše zumbu, trči i vježba u teretani četiri puta na tjedan.

Prehranu su joj osmislili nutricionisti, a jede uglavnom mediteransku hranu s mnogo voća i povrća, ribe, bijelog mesa i maslinova ulja. Jede pet do šest puta na dan, i to male obroke.

Manekenka Nina Morić (39) visoka je 178 cm i teška 50 kila. Savršeno tijelo duguje redovitom vježbanju. Svaki dan je u teretani. I kad posjeti Zagreb ne propušta trening. Pazi na prehranu pa ne miješa proteine i ugljikohidrate. Jede meso uz kuhano povrće, a pomfrit izbjegava. - Pršuta možeš jesti koliko hoćeš - zna reći manekenka, a taj dalmatinski specijalitet joj je najdraže jelo.

Pjevačica Jelena Rozga (38) visoka je 170 cm i teška 55 kila. Uvjerava kako ne pazi na prehranu niti vježba te da svoju savršenu liniju duguje genima. Kako zna reći, istroši se na koncertima koji traju po dva i pol sata. Jede sve, ali prije će pojesti kvalitetan obrok nego burek. Obožava razne juhe koje joj kuha mama.

- Jedino što ne volim jesti su tripice, pršut i janjetina, sve ostalo jedem. Ali svaki dan moram pojesti juhu. Nisam često u kuhinji i oslanjam se na maminu dalmatinsku spizu, ali volim kuhati za prijatelje. Nisam iskusna kuharica, uglavnom kuham jednostavne stvari, npr. tortilje, lazanje i špagete bolonjez te maneštru od povrća – kaže pjevačica. Osim skakanja na koncertima, bivšoj balerini rekreacija su duge šetnje s njezinim jorkširskim terijerom Ringom (4).

Njezina rivalka Severina (43) visoka je 171 cm i teška 55 kilograma. Linija joj je savršena, ali uvijek pazi da ne izgubi svoje obline po kojima je poznata. Iznimno pazi na prehranu i svakodnevno vježba. U posljednje vrijeme obožava zahtjevnu ashtanga jogu. Najdraže jelo joj je sushi koji pak ima minimalno kalorija. Dok je bila u fazi mršavljenja, živjela je na pola lešo ribe na dan. Dok je bila u rodilištu, tadašnji dečko Milan Popović (49) donosio joj je domaću hranu iz obližnjeg restorana, a to su najčešće bili meso i ćevapi. Mama Ana kuhala joj je domaću hranu. Dok je bila s Milanom, potpuno se navukla na kinesku alternativnu medicinu. Pila je samo čajeve, jela zeleno povrće i sezonsko voće. Nekoliko mjeseci živjela je samo na zobenim pahuljicama koje je jela s toplom vodom. Ponekad bi se “počastila” ribom ili piletinom. Svako jutro hodala je dva sata i jela tri puta na dan u razmacima od četiri sata. Pjevačica je velika obožavateljica dobrog vina pa u stanu uvijek ima nekoliko boca, a voli i čokoladu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao