Obavijesti

Show

Komentari 0

Najstroži sudac Davor Bilman: Samo se budala ne boji ničega

Najstroži sudac Davor Bilman: Samo se budala ne boji ničega
2

Osim što je učitelj plesa, Bilman se bavi ekonomijom, a za prvi zadatak u showu morat će savladati mađioničarski trik. U “Ja to mogu” želi se urnebesno zabaviti

VIDEO

Najstroži sudac TV showa “Ples sa zvijezdama” kao osnovnoškolac bavio se raznim aktivnostima. Trenirao je rukomet i streljaštvo, a s 14 godina počeo se baviti sportskim plesom. U “Ja to mogu” želi se urnebesno zabaviti s ekipom.

- Sve cirkuske točke imaju svoju draž, ali ja sam se uvijek najviše veselio kokicama i grickalicama - smije se Bilman. Široj javnosti manje je poznato da je, osim što je učitelj plesa, Bilman i uspješni ekonomist.

- Radim kao trener za komunikacijske, prodajne i voditeljske vještine. Moja specijalnost je prepoznavanje ljudske osobnosti prema načinu odijevanja i izgleda. Volim proučavati govor tijela, odnosno što ljudi misle, a da to nisu nužno verbalizirali - kaže Davor. Iako je bio najstroži član žirija, Bilman se ne boji kritika.

- Jesam li i privatno strog, ovisi koga pitate. Vjerujem da sam samo zahtjevan - kaže Davor, koji će u prvoj emisiji morati izvesti mađioničarski trik.

- Samo se budala ničega ne boji. Žiri svakako nije jedna od stvari kojih se bojim. Jedino što možete sa žirijem je složiti se - smije se učitelj plesa.

U američkoj verziji prve sezone natjecali su se zvijezde, pjevačica Nicole Scherzinger (37), plesačica Cheryl Burke (31) i pjevač Joe Jonas (26). U šest tjedana izvodili su zahtjevne točke, poput plesa na svili, akrobacije na rolama i pucanju iz samostrela. U roku od sedam dana savladali su sve teške zadatke, a najbolja među njima bila je Nicole Scherzinger.

Naši čitatelji na HTV-u će bodriti hrabre zvijezde

Brojni čitatelji 24sata poslali su nam e-mail kako bi osvojili karte za snimanje prve emisije novog HTV-ova showa “Ja to mogu”. Zabava počinje sutra u 20 sati, a sretni dobitnici su: Anamarija Pavlović, Ivan Kujundžić, Nikola Novosel, Matea Pavičić, Matea Ćorić i Mirica Hrelec.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao