Obavijesti

Show

Komentari 29

Nakon plesa su mršavi i seksi, nije čudo što se žele natjecati

Nakon plesa su mršavi i seksi, nije čudo što se žele natjecati
7

Mnogi slavni su nakon showa 'Ples sa zvijezdama' nastavili plesati kako bi uspjeli sačuvati istesanu liniju.I Martina Tomčić nada se da će se nakon showa 'prepoloviti'

VIDEO

Najstroža članica žirija HTV-ova showa 'Zvijezde pjevaju' natječe se u 'Plesu sa zvijezdama'.

- Prije osam mjeseci rodila sam kćer Rebeku, nakon čega mi je ostao višak kilograma. Nadam se da ću sudjelovanjem u showu konačno istesati liniju - kaže Martina Tomčić (36).

Sopranistica dodaje kako unatoč tome što ima priličan broj kilograma, ima dobru kondiciju i vrlo je pokretljiva te joj dobro idu naporni plesni treninzi.

Vedran Mlikota (42) prvi je natjecatelj koji je trenirajući ples znatno smršavio. Prije dvije godine skinuo je devet kila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- I dalje redovito odlazim na satove plesa. U dobroj sam kondiciji i nisam vratio ni grama - ponosno kaže glumac.

Mršave glumci, kuharice, sportašice...

Mlikotin kolega Zijad Gračić (52) također je smršavio gotovo devet kilograma. Iako je nakon showa zanemario ples, kaže kako će ga opet početi trenirati da očuva stečenu liniju. Sanja Doležal (48) rekorderka je među natjecateljicama. Iz prošlogodišnjeg showa izašla je lakša za 7,5 kila. Ples ju je toliko oduševio da sa suprugom i prijateljima redovito odlazi u plesni klub Hrvoja Kraševca, s kojim je i nastupala u emisiji. U zadnje vrijeme pleše i zumbu te veselo ističe kako joj je tijelo zbog toga puno ljepše oblikovano.

Kuharica Ana Ugarković (40) plešući je skinula tri kile, taman toliko, kaže, koliko je planirala.

Bacačica kladiva Ivana Brkljačić (28) izgubila je dvije kile. Sigurna je da bi još smršavjela da je uspjela dulje ostati u showu, ali atletičarka je otplesala svoje već u trećoj epizodi.

Žiri: Izgledate kao košarkaške lopte

Glumica Kirstie Alley (60) na Twitteru je na početku showa pisala kako su joj treninzi noćna mora i da misli odustati. No glumica je u dva mjeseca emisije uspjela izgubiti čak 30 kilograma i sve zadiviti seksi izvedbom plesa cha-cha-cha. Ova najstarija natjecateljica koja je dogurala do finala težila je prije showa stotinjak kila.

U jednoj od prvih emisija zbog težine je doslovno zdrobila partnera Maksima Chmerkovskog jer je pala na njega. Drugi put ju je pokušao podignuti pa je dobio grč u nozi.

- Nema ničeg pozitivnog kad si debeo. Sad se želim zaljubiti i ovako mršava, prvi put u životu znam kakvog muškarca želim - rekla je Kirstie koju je ovogodišnji show vratio u život.

Bucmasti Chaz Bono (42), sin pjevača Sonnyja i Cher, prvi je natjecatelj showa koji se podvrgnuo operaciji promjene spola i postao muško. Iako se hvalio da je prije emisije izgubio pet kilograma, ovaj tjedan su ga izbacili uz kritike žirija kako na podiju izgleda kao 'košarkaška lopta i pingvin'.

Kelly Osbourne (27), kći rokera Ozzyja Osbournea, prije dvije godine zbog plesa je smršavjela 20 kilograma. Stalno je na dijetama, ali se još ne može riješiti masnih naslaga. Nedavno je nakon emisije 'Modna policija', gdje ona i Joan Rivers (78) vrijeđaju slavne, naljutila mnoge jer je Christinu Aguileru nazvala 'debelom kujom'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba