Obavijesti

Show

Komentari 201

Naš izbornik je elegantan pa žene podsjeća na agenta 007

Naš izbornik je elegantan pa žene podsjeća na agenta 007
4

ZA POHVALU Na utakmici protiv Kameruna nosio je košulju i hlače iz svog ormara. Unatoč nesnosnoj vrućini i vlazi, hrvatski izbornik je odjenuo košulju dugih rukava

VIDEO

Strukirana košulja, kao i hlače na crtu uvijek su mu besprijekorno ispeglani. Kosa mu je uredno začešljana i nagelirana, a cipele svojim sjajem protivničkim izbornicima bodu oči.

Iako je hrvatska tvrtka sašila odijela našim nogometnim reprezentativcima i stručnom stožeru, Niko Kovač (42) na utakmici protiv Kameruna nosio je košulju i hlače iz svog ormara. Unatoč nesnosnoj vrućini i vlazi, hrvatski izbornik odjenuo je košulju dugih rukava, a takav odabir odjeće pohvalili su i naši modni znalci.

- To je, zapravo, bonton lijepog odijevanja jer poznavatelji mode znaju da odijelo ne trpi košulje kratkih rukava - kaže modni savjetnik Borut Mihalić. No Niko nije oduvijek pridavao važnost stylingu. Ili nije barem tako na prvu izgledalo. Da mu se sviđa izbornikov stil odijevanja, složio se i Miroslav Ćiro Blažević.


- Vidi se da Niko ima ukusa. I hlače i košulja vrlo su decentni, a istodobno otmjeni. Odijeva se u skladu sa svojom funkcijom - pohvalio je Kovača 'trener svih trenera'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sive hlače Niko je iskombinirao uz bijelu košulju koja je ocrtavala njegovo mišićavo tijelo. Takav odabir odjeće raspametio je, kao i većinu žena, vizažisticu i stilisticu Ivanu Bilandžiju Billy.


- Otkako traje SP, samo slušam žene kako govore za Niku: ‘Evo nam našega Jamesa Bonda’ - ističe Billy. Jedini koji je imao zamjerku na Nikov styling je stilist Ivan Friščić. Nije mu se svidjelo što je na travnjak došao u sjajnim crnim cipelama.


- Takve cipele su loš odabir. Puno bolje bi odgovarale one mat - kaže Friščić, kojega je oduševio izbornikov sat.

Neven Ciganović se odvažio pa je rekao da mu je Niko seksi.

- Izgleda odlično. Iako nije bio među golaćima pored bazena, na utakmici se dalo naslutiti da i on ima što pokazati novonastalim ljubiteljima nogometa - zaključio je Ciganović. 

Imaju smisao za strategiju i modu 

Naš izbornik i njegov njemački kolega najbolje su odjeveni na SP-u

Bilo da su u odijelu ili samo u košulji s crnim ravnim hlačama, Niko Kovač i Joachim Löw (54) izgledaju kao da su sišli s modne piste.

Obojica izbornika paze na svaki detalj, a Löw nerijetko ističe kako voli pratiti modu i da u svojem ormaru ima stotine košulja raznih boja. Veliki je ljubitelj narukvica, dok Kovač nikad ne izlazi bez sata.

Niko i Joachim preferiraju tamna odijela s bijelim ili svijetloplavim košuljama. Dok se Nijemac sad opet našao na udaru kritika zbog kopanja nosa, nakon čega je stisnuo ruku Cristianu Ronaldu, Kovač je postao jedan od najseksi izbornika. Osim Amerikanki, hrvatski izbornik zaludio je i Kineskinje. One su ga proglasile najzgodnijim na Svjetskom prvenstvu.

Užitak ih je vidjeti. Kolegama bi mogli davati savjete o odijevanju, obožavateljice vole njihov stil

- Svi nogometaši iz hrvatske reprezentacije su zgodni. Trener Kovač je u odijelu neodoljiv, a ima i jako dobru liniju. Kad je on igrao nogomet, nisam primjećivala da je tako seksi - komentirale su djevojke našeg Kovača. Joachim je primao komplimente jedino na račun modnog stila koji su uspoređivale s Nikinim.

- Ne zna se koji je od njih elegantniji. Da se ne bave nogometom, bili bi uspješni u modnom biznisu. Mnogi bi izbornici trebali učiti od njih dvojice. Oni su najbolje odjeveni treneri na ovom Svjetskom prvenstvu - zaključile su brojne obožavateljice.

Obojica izbornika privatno nose sportsku odjeću

Najčešće ih se može vidjeti u polo majicama, trapericama i trenirkama. Za svečane prilike obavezno nose tamna odijela. Joachim ne nosi često kravatu, a naš Niko bez nje ne odijeva košulju. Dok su na terenu sređeni od glave do pete, Niko Kovač i Joachim Löw privatno nose isključivo casual odjeću.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 201
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život