Obavijesti

Show

Komentari 107

Nikola Marjanović odlazi kući: 9 Control oduševili Massima

Nikola Marjanović odlazi kući: 9 Control oduševili Massima
23

U drugoj emisiji uživo vidjeli smo osmero kandidata koji su pjevali najveće hitove s Eurosonga. Adnan i Tarik su sa sobom na pozornicu doveli i vesele trubače

VIDEO

U drugoj emisiji uživo  showa 'X Factor Adria' osmero kandidata pokazalo je svoje vokalne sposobnosti, no jedan od njih morat će napustiti show. Milan Bukilić i Nikola Marjanović pjevali su 'pjesmu spasa' kako bi osigurali prolaz u daljnje natjecanje. Žiri je odlučio da je za Nikolu Marjanovića put u 'X Factoru' završen.

Ti si već oformljen izvođač i trebaš se baviti snimanjem ploča i izdavanjem istih. Zato glasam da Milan ide dalje - kazao mu je Željko. Svi su se složili da je Nikola već izvrstan pjevač. Tonči mu je kazao da misli da u ovom segmentu natjecanja Milan može napraviti više posla.

- Pratim tvoju karijeru i idemo sutra sjesti i razgovarati - rekao je Tonči.

U daljnje natjecanje idu: 9 Control, Jelena Đurić, Adnan i Tarik, Antonio Krištović, David Temelkov, Nina Simić. Milan Bukilić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Live show počeo je pjesmom 'Lane moje' mentora Željka Joksimovića, a otpjevao ju je muški dio finalista. Gledatelji su glasanje putem SMS poruka mogli odabrati svoje favorite.

Nakon uvodnih riječi mentora nedjeljni show su otvorili Adnan Pacoli i Tarik Mulaomerović pjesmom 'For Real' .  Sa sobom na pozornici imali su i trubače i veselo zaplesali.

- Dragi moji momci kad se sjetimo kad ste tek došli, a vidi vas sad. Već razbucujete lovu okolo, ali držite se veselja, to je lijepo - kazao je Massimo dečkima. Aleksandra je dodala kako će ovo biti prava uzbudljiva eurovizijska večer te da su imali odličan scenski nastup.

VIDEO

- Nešto mi je vruće jer nastupa Antonio Krištofić - kazala je Aleksandra. Antonio sa svojih 17 godina vlada scenom, a pjevao je pjesmu 'Gori vatra' . Željko mu je kazao da je bio fantastičan.

- Slab sam na neki način na tebe,  pripazi na vibrato i daj malo muškosti u nastupu - savjetovao mu je Tonči, a Massimo mu je rekao da posluša Tončijev savjet.

- Bio si perfektan. Ova pjesma nije jednostavna. Napisao ju naš dragi Kemo. Divan si, spontan, iskren, ostani takav - rekla mu je Aleksandra.

VIDEO

Massimo je Nikolu Marjanovića najavio  riječima da on stvarno ima X factor . 'Pjevao je pjesmu 'Pokušaj' .

- Moj glazbeni producent mi je prije nekoliko godina rekao da moram vidjeti jedan hrvatski bend i to je bio tvoj bend 'Sane'. Odličan nastup - kazala je Aleksandra. Tonči mu je rekao da bez daljnjega ima najbolji scenski nastup, no da su se kladili u kojem trenutku će zaboraviti tekst. Željko je dodao da je imao dobar nastup i da je izvrstan pjevač, no pogreške neće tolerirati.

-Mislim da te nije dekoncentriralo što si zaboravio tekst, ali moram pohvaliti stylyng - kazao mu je Massimo.

VIDEO

Sljedeća je nastupila Jelena Đurić s pjesmom 'Nebo' . Tonči joj je rekao da nije loše imati specifičnost u vokalu, a Jelena ima hrapavost.

- Bilo je odlično i samo tako nastavi - rekao je Željko, a Aleksandra joj je kazala da je sve ljepša i ljepša i da joj se nastup jako svidio. Dodala je da je bilo nepravilnosti u intonaciji.

VIDEO

Milan Bukilić večeras je svoje glasovne mogućnosti pokazao pjesmom 'Džuli' koju je posvetio svojoj mami koja obožava tu pjesmu. Tonči mu je savjetovao da ne treba previše mijenjati melodiju, ali je kazao da ima vrlo šarmantan i upečatljiv glas.

- Imao si malu tremu, no svojim šarmom si to nagogradio. Odlična izvedba - kazao je Željko. Massimo je dodao kako mu je njegov nastup bio jako simpatičan.

VIDEO

Nina Simić u prošloj emisiji imala je problema s grlom, no nikad se ne štedi kada su nastupi. Zapjevala je pjesmu 'Euphoria' .

- Ovo nije bilo najbolje, bilo je dosta pogrešaka i dosta visoko. Zaslužuješ biti ovdje, no moraš još više raditi - kazala joj je Aleksandra. Željko je kazao da nastup nije bio najbolji, ali da je ona borac i vjeruje u nju.

Trebalo je malo više suradnje s plesačima, a pjevački je bilo malo na razini karaoka - komentirao je Massimo.

VIDEO

Grupa 9 Control predstavila se pjesmom 'Hold Me Now' . Aleksandra im je kazala da izgledaju i zvuče kao svjetski bend.

- I publika ovo osjeća. Momci bravo vi ste definitivno bili najbolji do sada. Pjesmu jednog solista pretvorili ste u četveroglas - kazao je oduševljeni Massimo. Tonči je komentirao da je bio pravi potez spojiti ih u bend jer se zabavljaju pojedinačno i zajedno te nemaju tremu.

VIDEO

Slavuj iz Skopja David Temelkov predstavio se pjesmom 'Crno i belo' .  Svojom izvedbom oduševio je publiku. Tonči mu je kazao da je ovog puta pokazao mangupa u sebi, a  inače je fin dečko.

- Jako energično, uživio si se maksimalno i mislim da si cijelo vrijeme pjevao Aleksandri, no sve u svemu to je bilo odlično - rekao mu je Željko.  Massimo  je dodao da mu se čini da u njegovom glasu postoji samo jedna boja, te da pripazi kad bira pjesmu te da pjesma mora biti njemu krojena.

VIDEO

Preostalih sedmero kandidata gledat ćemo u ponedjeljak 25. svibnja u 21 sat.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'