Obavijesti

Show

Komentari 27

Nika Antolos zaručila se za Rusa, par će živjeti u Moskvi

Nika Antolos zaručila se za Rusa, par će živjeti u Moskvi
5

Mada riječka pjevačica zaručila se sa 27-godišnjim ruskim ekonomistom s kojim nakon raspada grupe Feminnem započinje zajednički život u Moskvi

VIDEO

Grupa Feminnem se raspala, no mlada riječka pjevačica Nika Antolos i jedna od članica tog sastava nema razloga za nezadovoljstvo. Trenutačno proživljava najljepšu ljubavnu priču zbog koje na budućnost gleda samo s one vedrije strane.

– Nikad u životu nisam bila sretnija. Sve je sjelo na svoje mjesto, pronašla sam svoj mir i veliku ljubav – priznaje. Naime, 23-godišnja Riječanka zaručila se prošlog mjeseca za četiri godine starijeg Rusa Alekseja te se preselila u Moskvu. No, glazbu, kaže, neće zapustiti.

– Sve smo različitih karaktera i stila. Kad-tad čovjek poželi slijediti neki svoj san, mislim na konkretan stil glazbe. Moj odlazak u Rusiju bio je samo još jedan čimbenik u odluci o budućnosti benda, ali nikako odlučujući. Mislim da je najbolji dokaz moj samostalni nastavak rada u Hrvatskoj, bez obzira na putovanja u Rusiju – kaže Nika koja je prošlog mjeseca s dečkom, uspješnim ekonomistom, unajmila stan u ruskoj metropoli. U taj je grad, naglašava, bila zaljubljena oduvijek. No, nikad se nije nadala da će biti tolike sreće i tamo pronaći ljubav. Sve je počelo prije devet mjeseci ispred njezina stana u Zagrebu.

– Aleksej je došao kad sam se nekom najmanje nadala. Bila sam odjevena u običnu trenirku, bez šminke, strašno sam izgledala. Rekoh, ako se zaljubio u mene takvu, onda je to zaista iskreno. Prišao mi je i počeo pričati na engleskom. U početku sam ga ignorirala misleći da se samo zeza sa mnom. No, slučajni susret uskoro je prerastao u prijateljstvo. Ostali smo u kontaktu preko Facebooka, a onda je došla i ljubav. Nije imao pojma da sam pjevačica – rekla je Nika koja je nedavno mjesec dana provela u Moskvi, upoznala grad, ali i obitelj svog zaručnika. Nju i mladog ruskog ekonomista zbližila je prije svega vjera.

– Aleksej je veliki vjernik i naši razgovori u početku su se temeljili na tome. Dok ga nisam srela, bila sam tek “mlaka” vjernica, no sad s užitkom čitam Bibliju. U vjeri sam pronašla mnoge odgovore i mir. Svidjela mi se njegova iskrenost i dobrota, te zrelost. Aleksej je kompletna osoba, izgrađen i drag. Jako se lijepo slažemo, veselim se životu s njime – kaže oduševljeno Riječanka dodavši da je tek nedavno otkrila da njezino prezime grčkog podrijetla znači “pobožan”.

Mjesec dana u Moskvi s Aleksejem Nika naziva pravom bajkom

– Uvijek sam mislila da su Rusi hladni, distancirani ljudi, no uvjerila sam se u suprotno. Upoznala sam taj grad u dušu i jako mi se svidio. Velik je, pun krajnosti, no lijepo mi je ondje. Ne vjerujem da je to samo zbog ljubavi, jer sam nekoliko puta bila u Moskvi i uvijek osam se vraćala s prekrasnim uspomenama. Sad je to i moj grad. Ondje imam stan, ormar sa svojom odjećom, muškarca kojeg volim i ritam u kojem uživam. Zaljubila sam se u Gorki park i njegovo klizalište – kaže Nika koja se s dragim sporazumijeva na engleskom. Ipak, “volim te” jedno drugom kažu na svom materinskom jeziku. Osim Moskve, upoznala je i onu divlju stranu Rusije prekrivenu šumama, jer Aleksejeva obitelj živi u malom gradu satelitu koji je trideset kilometara udaljen od glavnog grada.

 U Rusiji su obitelji jako povezane, nije to kao kod nas da se snaha i svekrva često ne slažu. Njegova majka je divna, topla osoba. Odmah me zagrlila, prihvatila. Veliki su vjernici i raduju se jako našoj sreći. U njih vrijedi pravilo – ako je njihov sin sretan, i oni su sretni. Tako misli i moja majka kojoj se Aleksej posebno svidio – kaže Nika koja u Moskvu opet kreće 12. ožujka.

Ondje namjerava pronaći i posao vezan uz glazbu. Osim obitelji, i zaručnika je ostavila bez riječi kad ju je nakon nekoliko mjeseci veze vidio kako nastupa s dečkima iz benda Hotline.

– U horoskopu sam Lav, no moj karakter nije lavovski osim kad stupim na pozornicu. Znam da moja profesija nije u skladu s vjerom i nekim njenim načelima, ali glazba je nešto što volim i neću odustati od toga. Pričala sam sa svećenicima i rekli su mi da nije grijeh ako za neki nastup odjenem minicu ako pritom istinski vjerujem. Posljednjih mjeseci čitam Bibliju u kojoj pronalazim odgovore na mnoga pitanja i probleme. To je moja dnevna meditacija. Postala sam sretnija, iskrenija, lakše kročim kroz život – priznaje Nika te dodaje:

– Znam da sam mlada i da mi se trenutno mnogo lijepih stvari dogodilo u kratkom vremenu, no odlučila sam živjeti od trenutka i uzeti što mi život pruža. Ništa ne traje vječno.

'Tata je bio moj heroj, rano sam ga izgubila'

U svojoj majci Mirjani Nika je uvijek imala najveću podršku. Naučila ju je da se u životu treba boriti makar se dogodila najbolnija nesreća.

 – Mama je lavica u duši i velika pankerica, kao što je to bio i moj tata Boris. Nažalost, izgubila sam ga kad su mi bile dvije godine, poginuo je na ratištu u 33 godini. Mama je snagu od tada nalazila u vjeri i pjesmama grupe Prodigy. Ona je moj najveći životni uzor, žena zmaj, oduvijek ovisi sama o sebi, divim joj se. Kad sam joj rekla da odlazim u Moskvu, nije se bunila. Najvažnije joj je da sam ja sretna – rekla nam je Nika. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...