Obavijesti

Show

Komentari 120

'Njanjavo, njakavo i kričavo': Ana i Vlado otpjevali su svoje

'Njanjavo, njakavo i kričavo': Ana i Vlado otpjevali su svoje
16

Pa ostajemo, upitala je iznenađena Ana Rucner supruga Vladu Kalembera na što joj je on rekao da ipak ispadaju iz showa. Na kraju pjesme Ana je skočila na Vladu

VIDEO

Večerašnju, šestu po redu, emisiju glazbenog showa zvijezde pjevaju s Barbarom Kolar vodio je Mirko Fodor. Duško Čurlić bio je spriječen zbog bolesti, a Fodor mu je zaželio brz oporavak. Iz showa su ispali Ana Rucner i Vlado Kalember. 

Pa ostajemo - upitala je iznenađena Ana Vladu na što joj je on rekao da ipak ispadaju iz showa. Zagrlili su se i rekli da su zadovoljni iskustvom sudjelovanja u showu.

Jednostavnost je bila formula za uspjeh

Pjesmom 'Stranac u noći' žiriju i publici prvi su se predstavili Maja Vučić i Ivica Pucar. 

Autor pjesme Zrinko Tutić rekao je da su Ivica i Maja otpjevali lijepo i iskreno te da je napredak u njihovoj izvedbi i više nego očit. 

- Vrlo emotivno, čisto. Meni se jako svidjelo - rekla im je Zdenka Kovačiček. Martinu Tomčić najviše je oduševila jednostavnost u pristupu pjesmi i uigranosti Maje i Ivice kao pjevačkih partnera. 

- Slušala sam vas i gledala do kraja. Bilo mi je jako lijepo - rekla je Tomčić. Ivica i Maja od žirija su dobili 26 bodova, što im je najbolja ocjena u showu dosad. 

'Njanjavo', 'njakavo ' i 'kričavo'

Supružnici Vlado i Ana Kalember otpjevali su pjesmu 'Ne spavaj mala moja' Bijelog dugmeta. Na kraju izvedbe Ana je skočila Vladi oko pojasa.

- Ana vidjela sam da se super zabavljaš i rock ti dobro stoji u osjećaju, kako ga vidiš i čuješ. Ipak, napala si ga na način da si zagušila vokal. Postala sam razmažena i od tebe, Ana, očekujem izvedbe kao od profesionalke, ovo mi je bilo amaterski, 'njanjavo' i 'njakavo' - rekla je Martina. 

- Priznaj, oduvijek si htio biti pjevač Bijelog dugmeta. Da zovemo Gorana da te spasi? Da zovemo Bebeka da otpjeva 'Anu' - šalio se Tutić. Ani je rekao da bi joj bolje odgovarali viši tonovi. 

- Ma nije bilo ni 'njanjavo' ni 'njakavo', bilo je kričavo. Dobro si ti kričala, a zadnja poza mi je bila najbolja, uvjerljivo rokerska - komentirala je Zdenka i Ani rekla da je više voli čuti u baladama. Par je od žirija dobio 23 boda. 

Kurbaša 'sjeo' na falš ton i držao ga do kraja

ABBA-in hit 'I have a dream' otpjevali su Robert Kurbaša i Emilija Kokić. 

- Razmišljam da li da vam kažem istinu ili ono što biste vi htjeli čuti u svakoj emisiji. Nažalost punoljetni smo pa ne možemo tako - rekla je Martina. 

- Hajde vi recite istinu pa ćemo mi dobiti više glasova publike na račun te vaše istine - odgovorio joj je Kurbaša.

- Vidim napredak u glasu, ali niste izabrali pjesmu koja bi vam savršeno odgovarala. Ovaj put izbor pjesme nije masakar, ali nikako nije najsretniji - rekla je Tomčić.

- Što je više kleveta i laži, to je Kurbaša miliji i draži - našalio se Tutić. Dodao je da Robertu možda nije najpametnije to što u startu 'sjedne' na krivi ton i pun samopouzdanja odfalša ga do kraja. 

- Intonacija nije nešto što čovjeka čini sretnim, ali morao bi to naučiti odveslati - rekao je Tutić.

- Sve si mi draži u tim falš tonovima. Nisi ti kriv, ti si glumac, ali fascinira me to - rekla je Zdenka. Dodala je kako bi joj se više sviđalo da nisu pjevali duet, već svaki svoju dionicu posebno. Par je od žirija dobio svega 20 bodova.

Tina je odigrala 'blondie' utakmicu

'Fridu' Psihomodo Popa otpjevali su Marko Tolja i Tina Katanić. 

- Bili ste mi vrlo usklađeni i ritmički i tonski. Nevjerojatno, kao da ste stvarno par, kao da ste uhodani. Nisi forsirala taj rokerski štih, glasom si pjesmi dala senzibilitet - rekla im je Zdenka pohvalivši Tinu. 

Martini se svidjelo što su uspjeli donijeti rock na scenu iako ni jedno od njih dvoje nema tipičan rock vokal. 

- Niste me, kako se kaže, izuli iz cipela, ali ste apsolutno za svaku pohvalu - rekla im je Martina.

- Tina, ti si odigrala tu 'blondie' utakmicu i to je bilo jako dobro. Lukavo je i to što si ti pjevala 'Frida je bila moja kraljica' pa se nadam brojnim glasovima raznih udruga - našalio se Tutić. Par je od žirija dobio ukupno 27 bodova. 

Petra i Ervin oduševili su žiri

Posljednji su u emisiji pjevali Ervin Baučić i Petra Dugandžić. Predstavili su se pjesmom 'The Lady Is a Tramp'. Pjesmu je izabrala Petra i rekla da ona uvijek bira pjesme. 

- Ovo je gradivo teško i drugačije. Čini mi se da si možda bila malo previše ležerna. Trebala bi biti ležerna, ali i intonativno točna. Ali pohvaljujem kostimografiju, svi nabori su na pravim mjestima. Zdenka je Petri rekla da ju je podsjetila na Marlene Dietrich.

- Meni su valjda pustili neku drugu snimku jer sam apsolutno pod dojmom. Petra, bila si samouvjerena i ležerna. Jedeš pozornicu, jedeš glazbu i jedeš Ervina. Bili ste mi intonativno savršeni, nisam čula ni jedan jedini falš - rekla je Martina. Petri je rekla da smatra da joj je 'dobro pao grah' što je dobila Ervina za mentora iako s njim nije lako pjevati jer je snažan pjevač sam po sebi. 

- Iz žanra u žanr si mu se 'prišmajhala' i to je jako lijepo zvučalo - završila je Martina koja je paru dala desetku. Ukupno su od žirija dobili 28 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao