Obavijesti

Show

Komentari 41

Oni to ne mogu: Debakl Tolje i Slavka Sobina u prvoj emisiji

Oni to ne mogu: Debakl Tolje i Slavka Sobina u prvoj emisiji
21

Akrobatski prsten bio je previše za glumca i pjevača. Obojica su se jako trudili, ali nikako se nisu uspjeli zavrtjeti u kolutu. Ostali su odlično odradili svoje nastupe

VIDEO

Show 'Ja to mogu' imao je uspješnu premijeru. Čak tri od četiri para odlično su odradili svoje nastupe, dok su Tolja i Sobin zakazali. Ipak, svi su uspjeli u jednom, a to je - nasmijati publiku.

Prvi su u showu nastupili Jelena Glišić i Ivan Vukušić koji su plesali zajedno s Atomic Dance Factoryjem na njihovu koreografiju. Odlično su odradili zadatak i dobili su glasan pljesak za svoj nastup.

Dario Njavro/HRT

- Najteže je bilo ostati ozbiljan u live emisiji - rekao je nakon nastupa Ivan, a Jelena je rekla kako dosad nije imala nikakvih plesačkih iskustava te kako se nada da nisu razočarali plesače i plesačice iz Atomic Dance Factoryja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njihovi konkurenti oduševili su se Jeleninom ljepotom, a oboje su pohvalili i za ples dok je Vukušić dobio i pohvale za svoje glumačke momente tijekom plesa. 

Tamara Loos i Davor Bilman odradili su mađioničarsku točku pod ravnanjem Luke Vidovića. Bilman je glumio mađioničara, a Tamara se hrabro dala u njegove ruke te mu je dopustila da je probode nasred pozornice dok je ona bila zatvorena u kutiju.

Dario Njavro/HRT

- Malo rizika i adrenalina u životu ne škodi - rekla je Tamara nakon nastupa.

Davor je pak Barbari, koja je htjela znati kako su to izveli, objasnio da smije otkriti kako se radi trik tek nakon smrti.

- Vi niste ni a od amatera, mislim da u nekim kriznim razdobljima možete zaraditi nešto i radeći trikove. Žao mi je što Bilmanu ne mogu uputiti nikakvu kritiku nakon nastupa nakon što je bio toliko strog u 'Plesu sa zvijezdama' - rekla im je Lana Jurčević nakon nastupa.

Ana Majhenić i Lana Jurčević beatboxale su na pozornici. Nešto sporije su ušle u nastup, ali kada su se 'ufurale' i ostali natjecatelji su se lagano počeli njihati u ritmu te su uskoro svi bili na nogama i velikim su pljeskom nagradili trud dvije ljepotice.

Dario Njavro/HRT

- Ovo je jedna toliko ženstvena točka. Cijelo vrijeme morate oponašati zvukove probave. Oduvijek mi je beatbox bio genijalan, ali već nakon prve probe otišla sam doma u velikoj krizi - rekla je Lana nakon nastupa.

- Ljubomoran sam što ste to dobile. Ja sam se htio okušati u beatboxu - komentirao je Vukušić njihov nastup.

Marko Tolja i Slavko Sobin imali su točku u akrobatskom prstenu s kojim su se trebali vrtjeti po pozornici, ali nije im baš išlo pa je cijela točka ispala više kao komičarski nastup nego kao akrobatska točka.

Dario Njavro/HRT

- Žao mi je jer sam tri puta slučajno uspio zavrtjeti kolut, ali nije mi išlo - rekao je Slavko.

- Satrali smo se, ali stvarno nismo uspjeli zavrtjeti kolutove - kao da se ispričao Tolja nakon nastupa, a uporni Sobin htio je pokušati još jednom zavrtjeti se u kolutu, ali ispalo je da se ovaj show za njega ipak zove 'Ja to ne mogu'.

- Meni je drago da je vaš mentor bio s vama pa da smo vidjeli kako je to trebalo izgledati - rekla im je Tamara Loos nakon nastupa.

Novi zadaci

Sljedeći tjedan Ivan Vukušić i Tamara Loos okušat će se u nogometnom freestyleu i svima će morati pokazati kako su uvježbali baratanje nogometnom loptom.

Jelena Glišić i Ana Majhenić utrkivale su se do pozornice kada se pojavio plesni zadatak. Jelena je ipak stigla prva, a pokazala se kao poštena pobjednica utrke te je Anu odabrala za svoju partnericu. Plesat će neki latinoamerički ples.

Žongliranje čunjevima i kolutovima dopalo je Marka Tolju koji je za svoju partnericu odabrao Lanu Jurčević.

Slavko Sobin i Davor Bilman ostali su posljednji natjecatelji tako da ih je bez biranja dopalo plesanje oko šipke. Dečki su s nevjericom gledali što će morati raditi, a mi se samo možemo veseliti sljedećem tjednu i njihovom, vjerojatno prilično urnebesnom nastupu.

Bodovi

1. mjesto: Lana i Ana - 4 boda

2. mjesto: Sobin i Tolja - 3 boda

3. mjesto: Davor i Tamara - 2 boda

4. mjesto:  Jelena i Ivan - 1 bod

Svaki natjecatelj nosi svoje osvojene bodove dalje i na kraju pobjeđuje onaj koji će imati najviše bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'