Obavijesti

Show

Komentari 25

Pa to je fantastično: Jacques je našao nekog da ga hvali

Pa to je fantastično: Jacques je našao nekog da ga hvali
3

UZELE MU MJERU Krojačice iz Kamenskog kažu da uživaju s Houdekom. I pjevač je jako zadovoljan. Bivšeg će kreatora tužiti ako ponovi da ga kopiraju

VIDEO

Nakon propale suradnje sa splitskim dizajnerom Marijem Mišom (29), mentor HTV-ova showa “Voice” Jacques Houdek (33) kostime za emisiju počeo je šivati u Kreativnoj radionici udruge Kamensko.

Pjevač je krojačice posjetio prije nekoliko dana i donio im kolače. Napravile su mu dva kostima, od kojih je jedan nosio u prošloj emisiji, a šiju mu još dva kostima. Miše je s njim raskinuo suradnju jer je pjevač, rekao je prijateljima dizajner, bio bezobrazan i egoističan te bi planuo kad ne bi bilo po njegovu.

- Surađivati s njim je jako lijepo iskustvo. Jako je topao i jednostavan. Ne možemo razumjeti da neki pričaju da je težak za suradnju. Ima svoju viziju, zna što želi i, ako mu se to napravi, zadovoljan je. S njim nemamo nikakvih problema – kaže predsjednica udruge Kamensko Đurđa Grozaj. Prijatelj dizajnera također je rekao da je Jacques nakon raskinute suradnje odnio Mišine krojeve u Kamensko da mu sašiju identične.

- Ne bih komentirala Mišu jer govori neistine o nama. Ako to još jednom kaže, tužit ćemo ga – zaključila je Grozaj. Jacques i Đurđa, rekao je pjevač, kliknuli su na Silvestrovo snimajući emisiju “Dobro jutro, Hrvatska”.

- Gospođa Đurđa i ja, čekajući emisiju, ubrzo smo se sprijateljili i našli na istoj valnoj dužini. Kreativni sokovi nisu nam dali mira, pa smo našu suradnju dogovorili u samo nekoliko minuta - opisuje pjevač. Dodaje da je s posebnom pažnjom pratio golgotu radnica tvornice Kamensko i divio se hrabrosti i radišnosti tih divnih gospođa koje se, nakon što su ostale bez tvornice, nisu predale.

- Presretan sam što imam priliku kreativno surađivati sa ženama koje su pokazale kako se izdiže iz pepela – rekao je Jacques.

Zbog Houdeka su dvije kostimografkinje napustile show. S Natašom Svekler se sukobio, a Lena Andrijević je otišla na bolovanje nakon što je čula da je Jacques izjavio da je jako profesionalna, a ona uopće nije radila s njim. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane