Obavijesti

Show

Komentari 21

Pola-curica i pola-muškarac: Braus će biti Zdenka, ali i Ivo

Pola-curica i pola-muškarac: Braus će biti Zdenka, ali i Ivo
6

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO Već na foto ruletu na Ronaldovom licu bili su šok i nevjerica kada je saznao da je dobio zadatak otpjevati pjesmu 'Mala djevojčica'

VIDEO

Nakon što smo mislili da smo već sve vidjeli, transformaciju muškarca u ženu, ženu u muškarca, ovaj put vidjet ćemo ipak nešto novo, a to je kako će jedna osoba glumiti njih dvoje, i to odjednom. 

Već na foto ruletu prethodne emisije mogli smo primijetiti šok i nevjericu na licu natjecatelja showa Ronalda Brausa kada je saznao da je dobio zadatak u sljedećoj epizodi showa otpjevati pjesmu 'Mala djevojčica' u originalnoj izvedbi Ive Robića i Zdenke Vučković. Ronald će tako za potrebe ove pjesme biti transformiran istovremeno u oba izvođača, a kako će izgledati kao pola-djevojčica, pola-muškarac, saznat ćemo ove nedjelje u još jednom uzbudljivom izdanju plesno pjevačkog spektakla 'Tvoje lice zvuči poznato'

Giuliana koji je netom prije foto ruleta izrazio želju za isključivo muškom transformacijom, prepoznat ćemo u spotu grupe Queen s pjesmom 'I Want To Break Free'. Iako je poželio biti opet muškarac, Freddieja u ovom spotu pamtimo odjevenog u suknju i štikle, tako da se Giuliano ipak ne bude izvukao s lakim zadatkom. 

Andrea je izjavila da bi opet željela biti muškarac i to zavodnik, a foto rulet joj je izgleda ispunio želju jer je dobila zadatak transformirati se u Tonyja Cetinskog. Andrea će otpjevati njegovu pjesmu 'Nek ti bude ljubav sva'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mario koji je tokom cijele emisije bio u pospanom raspoloženju, baš onako kako priliči liku Jima Morrisona, u sljedećoj će prodrmati studio kao Dino Dvornik s pjesmom 'Hipnotiziran'. Vanda Winter će i ovaj put utjeloviti jednog od svojih idola, ali ovoga puta s naše domaće estrade – Ninu Badrić s pjesmom 'Moje oči pune ljubavi'. Minea se vraća u žensku ulogu nakon što je rekla da će joj poslije MC Hammera sve biti lakše, postat će Kylie Minogue.

Izazov za izazovom – to se traži - rekla je. Koliko će Minei biti ovaj izazov zaista velik te kako će otpjevati pjesmu 'Can't get you outta my head' saznat ćemo ove nedjelje.  

Jasna ovaj put postaje glazbena ikona Madonna te će otpjevati pjesmu 'Vogue', a Baby Dooks će morati proći transformaciju u Jasenka Houru iz Prljavog kazališta s pjesmom  'Heroj ulice'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'